Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 10:03   #1185
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
to chyba nie chodzi o zasypianie, bo od zawsze śpi sama u siebie w pokoju... wcześniej było tak, że jak już się obudziła to krzyczała "mama", a teraz zwyczajnie wyje, jak wyjec mały eh.. bidula odreagowuje na pewno stresy, będzie trzeba się przemęczyć. kupię dziś Andzi jakąś lalę i akcesoria dla niej żeby mogła się nią zajmować mleka trochę odciągnęłam, więc na 2h spokojnie wystarczy
Pewnie odreagowuje tak biedulka.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Już po prostu mam dość, i chciałabym urodzić ( wiem jak każda z nas w takim czasie), ale najgorsze, że ja nic nie wiem.

Dzisiaj mnie znów wszystko boli. Łącznie z zatokami, calą noc sie męczyłam, TŻ mnie budził, bo myślał, że mam gorączkę, cała mokra byłam.
Końcówka ciązy to dla mnie straszna mordęga.

Wiem, że męczę bułę, wybaczcie mi
Męcz ile wlezie
Jeszcze chwilka i Kornelek będzie z Tobą

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny że zaszczepią Antka jak ma katar ? Teraz się zorientowałam że może być problem..
Ja bym nie zaszczepiła, bo jeśli coś się rozwija to lepiej, żeby go nie szczepili teraz.

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
witam się po nieprzespanej nocy tzn czuwającej nocy bo co rusz budził mnie skurcz starałam się usnąć itd. ale nie były one regularne bo budziłam się róznie co pol godziny, godzinę, teraz zdarzają się co 7 minut nie wiem co robic ;( czy jechać na ip czy co bolą mnie już plecy zwłaszcza jak się skurcz zbliza no koszmar jakiś....

Ja bym poczekała na skurcze reg co 5 min.
Weź nospę i wykąp się
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora