2013-10-22, 09:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Witajcie babole
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
kolejna zatem osoba mnie utwierdza w decyzji 
|
Ja mam na ten temat inne zdanie Moja mama ma kuchnię na wysoki połysk i to jest tragedia. Oczywiście zależy może od osoby i jak ktoś codziennie te szafki wyciera wszystkie to będzie dobrze wyglądać, ale jak robi się to tak normalnie raz na kilka dni to wygląda to strasznie
Każda plamka, mazy jakieś, wszystko co pryska podczas gotowania itd to widać. Ja mam u siebie drewnianą kuchnię, też nowoczesną, wygląda super ale nie widać nic. Jedynie takie większe plamy jak coś tam wyskoczy z miksera itd ale wtedy od razu ścieram. Ten wysoki połysk moja mama wyklęła już po tygodniu użytkowania 
Cytat:
Napisane przez meire
Hormony, Kochana.... hormony...
ja wczoraj przeryczałam cały wieczór... jeszcze pokłóciłam się z mężem... i czuje sie ogólnie do 
niech już będzie po 13 i będę miała świety spokój.... 
|
Musi być dobrze!! Czekam już na tę Twoją wizytę 
Cytat:
Napisane przez brydziajones
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------
Ups coś jednak nie wyszło ale ze mnie zielona żaba
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Żabko Jak dotkniesz wiadomości którą chcesz zacytować to tam się pokaże taki pasek z opcjami. Musisz na nim zaznaczyć multi-cytowanie. I potem jak to zrobisz to na dole wyskoczy taki paseczek na którym będzie napisane ile postów zacytowałaś. Wtedy sobie czytasz dalej i tylko dotykasz wiadomości które chcesz zacytować Jak zacytujesz 5 wiadomości to na koniec klikasz właśnie na tym dolnym pasku cytuj 5 wiadomości i już masz okienko z cytowaniem
|
|
|