Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 09:35   #750
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Wróciłam do Krk... zdążyłam się już 3 razy pokłócić z Tż
Kocham się kłócić z tym człowiekiem

Jejku...ale miałam wczoraj "przygodę"...

Wracaliśmy z Młodym ze wsi do krk... wykąpałam Go i wyjechałam około 20 (Młody nienawidzi jeździć autem, nie zasypia w nim i w ogóle- wycyrklowałam sobie więc najdłuższe Jego spanie i do tego ciemno bo już noc myślę sobie 2,5 godzinki dojedziemy)

A na autostradzie karambol i zamknięta w obie strony
Dobra zjazd i objazd... Ciemno jak w doopie, nie mam zielonego pojęcia gdzie jestem i jak dojechać do domu Do tego korek Więc ciągle jakieś auto za nami i tak świeciło światłami, do tego minimalna prędkość i częste zatrzymanie Młody się obudził i zaczął płakać Myślałam, że zaryczę się tam na śmierć Nawet zastanawiałam się czy nie wracać na wieś, ale stwierdziłam, ze za daleko ujechałam... a w drugą stronę korek był ze 3x większy

Na szczęście jakimś cudem dojechaliśmy do kolejnego wjazdu na autostradę(nie zgubiliśmy się po drodze) i jak zaczęła się normalna jazda to Malutki zasnął i później już spokojnie dojechaliśmy
Z 2,5 godziny zrobiło się prawie 5... Dobrze, że nie obudził się później na jedzenie tylko wytrzymał
Ale mieliście przygodę ja tam bym już dawno ryczała, była złą na wszystkich i poszła w chol.erę
Franek też nie zasypia w samochodzie i jak jedziemy to męczę się z nim okropnie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora