Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
kasian86 ja chciałabym rodzić w Raszei i liczę na to, że mi się uda....I właśnie tam Szkoła Rodzenia kosztuje 500 zł z zaznaczeniem, że płatność przed rozpoczęciem kursu z góry. Więc wiedzieli jak się ustawić.....
A że mieszkamy w Poznaniu to o innym szpitalu nie myśleliśmy, o Polnej sie naczytałam złych opinii ale prawda jest taka ze wszedzie jest tak samo.
I na Polna i na Mickiewicza mam jakieś 10 minut autem więc jak w Raszei się nie uda to Polna. Myślę, że wtedy będzie mi już wszystko jedno.
Właśnie- kiedy wybiera się szpital? Idzie się na jakąś wizytę? Ogląda sale? Jestem zielona w temacie...
Fret oczywiście wykastrowany, w sierpniu skończył roczek, jest najprzymilaśniejszym zwierzęciem świata ale bąka ze złości też potrafi puścić= 2 h wietrzenia pomieszczenia ( gruczołów przy kastracji się nie usuwa, choć można, ale po co tak ingerować ).
nitka nie wiem o co chodzi z sikaniem do klapek- Albert sika do kuwety i zdecydowanie wole samce bo ważą ok. 2 kg, jest co przytulać a samice to takie przecinki.....
Edytowane przez Seksta
Czas edycji: 2013-10-22 o 09:48
|