Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 10:15   #3485
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez vivinn Pokaż wiadomość
Ale wiecie... naprawdę... opierając się na zdjęciach przeglądanej blogosfery uważam, że jesteśmy migdałową (jeżeli nie kształtową w ogóle) elitą
W sieci jest mało ładnych naturalnych migdałów - poza Anulą, Yen, Nef (która zmienia kształt jak rękawiczki ) i od niedawna Kawą nie widziałam ładnych migdałów na polskich blogach
kochanaś
ale w sumie masz rację, na blogach można znaleźć mnóstwo ładnych kwadratów, krótszych czy dłuższych a z migdałami ciężko... większość zaokrąglonych wygląda jakby " o złamało mi się, to zaokrąglę i będę miała migdały"

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4337429 5]Na razie z tych 300ml to tylko lniany i żurawinowy tak zrobili. A nie, jeszcze piwny, ale mi to lotto. Bo właśnie lnianego w okrągłej butelce też nie mogę znaleźć a ostatnio wykończyłam.

Aaa widziałyście Isanowe kremy do rąk Kwiat Pomarańczy? To limitka (ostatnio było masło shea i kakao, wcześniej migdał). Nie wiem od jak dawna to jest, ja dopiero ostatnio ogarnęłam. [/QUOTE]

Yhym. A lniany fajny? bo ja chyba nawet nie widziałam takiego

nieee, a fajne mają opinie? shea i kakao lubię, mam jeszcze resztkę

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora