Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 10:29   #2893
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez teklaaa Pokaż wiadomość
witam

muszę się pochwalić.. stoję rano w łazience, zakładam biustonosz, patrzę na brzuchola a tam z jednej strony lekko wklęsły a z drugiej wypukły.. poruszyło się moje maleństwo. !!! brzuch się ruszał skupiłam się na chwilę i przyłożyłam rękę i cisza.. śmiać mi się zachciało, aż zgłupiałam czy jakiś "chalunów" nie mam i tak się zastanawiam czy to możliwe w 17tygodniu..?!

hmm.. a co do wózków moje drogie to ja chyba zdecyduje się na gondolę samą.. spacerówka to mi się przyda jak dzidzia bedzie wieksza czyli gdzies na wiosne 2015r... no i fotelik oddzielnie bo to akurat sie baardzo nam przyda
No to

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
ja też nie pamiętam kiedy byłam u rodzinnego, ale na początku ciązy bylam u tej lekarki - kombinatorki sprawdzę ile mnie skasowala
a poza tym w tamtym roku leżałam w szpitalu 2 dni jak mialam zabieg. W ogole już będę miała dostęp do systemu to zawsze w razie potrzeby będę mogła sprawdzić co i jak...

kurde tu właśnie nie jestem pewna, ale chyba od razu bo nie pojawił sie żaden komunikat kiedy mogę odebrać, tylko gdzie mam najbliższy punkt.
Ale beznadzieja !! Dostałam potwierdzenie do wydrukowania, ale i tak nie odbiorę identyfikatora Bo tam gdzie będę odbierać moją kartę, to nie ma odbioru tych wniosków a chciałam zrobić to przy okazji. Znowuż specjalnie nie pojadę po to 30 kilometrów Myślałam, że w każdym oddziale będzie można odebrać.

Edytowane przez Ela87
Czas edycji: 2013-10-22 o 10:38
Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora