Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
Napisane przez teklaaa
witam
muszę się pochwalić..  stoję rano w łazience, zakładam biustonosz, patrzę na brzuchola a tam z jednej strony lekko wklęsły a z drugiej wypukły.. poruszyło się moje maleństwo. !!! brzuch się ruszał  skupiłam się na chwilę i przyłożyłam rękę i cisza.. śmiać mi się zachciało, aż zgłupiałam czy jakiś "chalunów" nie mam  i tak się zastanawiam czy to możliwe w 17tygodniu..?!
hmm.. a co do wózków moje drogie to ja chyba zdecyduje się na gondolę samą.. spacerówka to mi się przyda jak dzidzia bedzie wieksza czyli gdzies na wiosne 2015r... no i fotelik oddzielnie bo to akurat sie baardzo nam przyda
|
No to 
Cytat:
Napisane przez mona1
ja też nie pamiętam kiedy byłam u rodzinnego, ale na początku ciązy bylam u tej lekarki - kombinatorki sprawdzę ile mnie skasowala 
a poza tym w tamtym roku leżałam w szpitalu 2 dni jak mialam zabieg. W ogole już będę miała dostęp do systemu to zawsze w razie potrzeby będę mogła sprawdzić co i jak...
kurde tu właśnie nie jestem pewna, ale chyba od razu bo nie pojawił sie żaden komunikat kiedy mogę odebrać, tylko gdzie mam najbliższy punkt.
|
Ale beznadzieja !! Dostałam potwierdzenie do wydrukowania, ale i tak nie odbiorę identyfikatora Bo tam gdzie będę odbierać moją kartę, to nie ma odbioru tych wniosków a chciałam zrobić to przy okazji. Znowuż specjalnie nie pojadę po to 30 kilometrów Myślałam, że w każdym oddziale będzie można odebrać.

Edytowane przez Ela87
Czas edycji: 2013-10-22 o 10:38
|