2013-10-22, 11:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgłupsze, najdziwniejsze, najbardziej szokujące tytuły wątków na wizażu.
Cytat:
Napisane przez olaaa99
Dotka90, koniecznie zapiszcie sobie z dziewczynami gdzieś i za 5000 postów kolejny wątek nazwijcie: "Relacje zainicjowane roku pańskiego dwa tysiące jedenastego. - część XXX"
Ale macie rozkminy w tym wątku, janiemoge. Dziewczyny powinny kupić TŻom po pół litra za te dziady. Co najmniej. Taka obraza...
Nie to, że każdy musi myśleć tak samo, ale dziwnym jest roztrząsanie tytułów wątków na społecznościowym, gdzie od zawsze tytuły tych wątków są rymowane i najczęściej humorystyczne. A wy tu się obrażacie wręcz, że ktoś śmiał swojego TŻa nazwać żartobliwie "dziadem", bo tak się rymowało. Toż wydźwięk tytułu jest czysto ironiczno-humorystyczny i po przeczytaniu go od razu nasuwa się skojarzenie, że jest to niewinny prztyczek.
|
Tytuł tego wątku brzmi: Najgłupsze, najdziwniejsze, najbardziej szokujące tytuły wątków na wizażu.
Czyli skoro mnie ten tytuł zdziwił to już nie mogę o nim napisać, bo dla kogoś innego to jest normalne? Swoją drogą dlaczego jakoś wcześniej nikt nie roztrząsał sensu powstania tego tematu jak dziewczyny śmiały się z tytułów z działu dla mamusiek? 
I kto tu się obraża? Napisałam tylko o temacie wątku, który może mnie troche rozśmieszył czy zniesmaczył, a nagle ktoś roztrząsa cały temat i sprawa dochodzi do rangi wielkiego bólu że niby ktoś się tu obraża, bo tak a nie inaczej jakaś wizażanka nazywa swojego tż. Toż to nawet brzmi absurdalnie 
Swoją drogą nie wiem kto tu się właściwie obraża ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Z mojej strony EOT
Edytowane przez Silence_
Czas edycji: 2013-10-22 o 11:47
|
|
|