|
Dot.: Matura to dla nas nie strach, każda z nas ją dobrze zda! Matura 2014 cz.4.
Cześć dziewczyny 
Podziwiam Wasz zapał i to ile dajecie radę robić każdego dnia. Ja staram się mobilizować jak tylko mogę ale na razie kiepsko mi to idzie. Przez ostatnie 3-4 dni nie zrobiłam dosłownie nic w związku z tym, że lekarz przepisał mi nowy lek przy którym na początku przyjmowania występują m.in. migreny, bóle brzucha i senność.
Dzisiaj czuję się już o niebo lepiej i chcę wycisnąć z tego dnia tak dużo jak tylko się da. W końcu zabiorę się za matmę i angielski oraz oczywiście kolejne zadanka z kartografii z geo + ogarnięcie teorii z tego działu. Mam zamiar dzisiaj na prawdę posiedzieć przy nauce. W końcu trzeba porządnie ruszyć na przód. Myślę, że po 2 godzinki dziennie na każdy z przedmiotów to optymalna dawka. Więcej może wypowiem się już po fakcie, kiedy uda mi się to zrealizować 
Dla jeszcze większej motywacji założyłam sobie specjalny zeszyt, w którym mam zamiar wypisywać co danego dnia, z jakiego przedmiotu przerobiłam i się nauczyłam Znając siebie wiem, że mój zapał będzie rosnąć z każdą kolejną zapisaną kartką.
Czas edycji: 2013-10-22 o 19:35
|