Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 11:02   #421
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
dzidziadziamdzia wszystko się uspokoiło,narazie nic niepokojącego się nie dzieje,więc czekamy z cc.W piątek mam kolejne badanie i zobaczymy.
trzymamy kciuki
Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
My wczoraj zaczęliśmy

Oba śliczne

I ja się podpisuję

U mnie też tak pięknie, że już 2 umyłam
Żeby mnie tylko nie ruszyło

No no... u mnie też wszyscy byli Najbardziej cieszę się, że babcia przyjechała Jak się później okazało ten jedyny raz widziała prawnusia ;(

Dasz radę!! Z tą swobodą, to ja aż tak bardzo tego nie odczułam. Mały miał 2 miesiące jak jechaliśmy razem na wycieczkę do Krakowa, odwiedzaliśmy znajomych, znajomi u nas bywali, byliśmy na 2 weselach. Fakt, że mamy rodzinkę bliziutko i np. na zakupy mogłam wyskoczyć a z małym tą chwilę zostawała teściowa
No właśnie jakbym byla bliżej domu to bym siostrze podrzuciła, a jestem tutaj sama i nie mam komu : ( ostatnio dużo dzieciaczków się porodziło i jak tak patrzę jakdziadkowie na spacerki jeżdżą to aż się popłakałam. Tak samo raz się w autobusie popłakałam, ze moja mama nigdy nie zobaczy Ulki, bosz, co te hormony robią z człowiekiem...
Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Nie bój się na pewno wszystko będzie dobrze

Dzięki dziewczyny, nie wiem co bym bez Was zrobiła...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora