2013-10-22, 11:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Cytat:
Napisane przez coralady
dzidziadziamdzia wszystko się uspokoiło,narazie nic niepokojącego się nie dzieje,więc czekamy z cc.W piątek mam kolejne badanie i zobaczymy.
|
trzymamy kciuki 
Cytat:
Napisane przez mamusiaczek
 My wczoraj zaczęliśmy  
Oba śliczne
I ja się podpisuję
U mnie też tak pięknie, że już 2 umyłam 
Żeby mnie tylko nie ruszyło
No no... u mnie też wszyscy byli  Najbardziej cieszę się, że babcia przyjechała  Jak się później okazało ten jedyny raz widziała prawnusia ;(
Dasz radę!! Z tą swobodą, to ja aż tak bardzo tego nie odczułam. Mały miał 2 miesiące jak jechaliśmy razem na wycieczkę do Krakowa, odwiedzaliśmy znajomych, znajomi u nas bywali, byliśmy na 2 weselach. Fakt, że mamy rodzinkę bliziutko i np. na zakupy mogłam wyskoczyć a z małym tą chwilę zostawała teściowa 
|
No właśnie jakbym byla bliżej domu to bym siostrze podrzuciła, a jestem tutaj sama i nie mam komu : ( ostatnio dużo dzieciaczków się porodziło i jak tak patrzę jakdziadkowie na spacerki jeżdżą to aż się popłakałam. Tak samo raz się w autobusie popłakałam, ze moja mama nigdy nie zobaczy Ulki, bosz, co te hormony robią z człowiekiem...
Cytat:
Napisane przez kyte
Nie bój się na pewno wszystko będzie dobrze 
|

Dzięki dziewczyny, nie wiem co bym bez Was zrobiła...
55cm, 3180g 
|
|
|