Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 12:13   #4578
Nemezis23
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Witam Was gorąco w ten piękny poranek

Byliśmy na tej akcji Szczęśliwa mama, szczęśliwe dziecko załapaliśmy się na USG 4D ledwo co bo moje ukochane dziecko obróciło się dupcią :P ale udało się Przedstawiam Was Radka mój syn który jakiś czas temu okazał się córką jednak jest synem nawet dostaliśmy zdjęcie antenki Pani doktor stwierdziła że na 100% syn Wszystko z małym dobrze jest malutki waży 820g mierzy około 32 cm, jedynym powodem do zmartwień jest to że mam mało wód płodowych przez co maleńki nie ma się jak obrócić i przyciska główkę do mojej przepony Pani doktor stwierdziła że niby jest szansa że się obróci ale raczej mam się szykować na cesarkę jestem przerażona Usg trwało chyba z pół godziny bo Pani doktor go nawet od boku brała, żelem do Usg umazała mnie po same piersi :P Mina Tż bezcenna jak pokazywała nam paluszki, rączki, stópki, serduszko nawet włoski było widać i tą słodką buźkę... Czy któraś z Was wie może coś na temat tej zbyt małej ilości wód płodowych? W piątek będę u mojego lekarza więc zobaczę co on na to powie...

TRZYMAM KCIUKI ZA MAŁEGO DOMINIKA I GRATULUJE MAMUSI
Gratuluję synka fajnie, że miałaś takie szczegółowe USG.
Nemezis23 jest offline Zgłoś do moderatora