Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 13:06   #433
Taszanta
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przeraża mnie mysl o utraceniu swobody Dosłownie przeraża, mimo, że jestem domatorem i marzylam o tym dziecku to mnie to przeraża. To, że nie będziemy już swawolni, nie będziemy mogli robić wszystkiego na co mamy ochotę od razu kiedy nam się zachce... Tak samo przeraża mnie fakt, żee będę miała w domu dziecko i nie podołam
Mnie też, i to baaaardzo, takie posty mogłabym pięć razy dziennie publikować

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
dzidziadziamdzia wszystko się uspokoiło,narazie nic niepokojącego się nie dzieje,więc czekamy z cc.W piątek mam kolejne badanie i zobaczymy.
Pisałaś wcześniej że miałaś robione badania do cc, czy mogłabyś napisać o co chodzi?

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
Który zestaw na wyjście ze szpitala?
2 bardziej elegancki , dziewczyny ale z tym wyjściem to nie jest tylko przewiezienie do domu? bo ja nie planuje jakoś małej specjalnie stroić na tą okazję

A, i jeszcze mam pytanie, planujecie używanie nosidełka?

My kupiliśmy, niby można używać od początku, ale coś też słyszałam że na początek nie zalecają mi się to wydaje mega wygodne, żeby nie pałętać się z wózkiem, no ale to oczywiście w praktyce się okaże jak jest naprawdę

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora