Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 12:11   #72
IsiaG
Zadomowienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
To TSH takie niskie? Dobrze, ze masz wizyte.

Ja mam niskie cisnienie i to chyba z tego powodu. Przed chwila zmierzylam, bylo 104/49. A jak ide do lekarza i tam mi mierza to mam idealne. Musze to zglosic. Mam wizyte za tydzien. W piatek ide zrobic wyniki, morfologie, mocz i glukoze. Moze cos sie wiecej wyjasni. To juz jest meczace. Jestem kompletnie bez energii. A rzeczywiscie musze jeszcze kilkanascie tygodni wytrzymac w tym stanie.

Nooo, TSH, już tam dopisałam.

Coś faktycznie masz z tym ciśnieniem.

Linka - Tobie spamować już nie trzeba, to Twój wątek, więc czary już się dzieją. Podziel się z innymi trochę a nie tylko JA ! JA!

Kwicia - a czy tym razem mąż będzie z Tobą? Będziemy tu wszystkie kciuki trzymać. Może Linkowy wątek będzie dla Ciebie szczęśliwy?

Lidka śmieje się dziś jak stary marynarz. Ni to kaszel takim grubym głosem, ni to śmiech. Zabawnie to jej wychodzi. Najpierw kaszel zakończony śmiechem, a to wszystko takim basem...

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Izuś, będzie dobrze. synuś zdrowy, wszystko ma. Będzie dobrze, to tylko formalność.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora