Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 12:30   #657
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Ja właśnie liczę na to, że jak już kiedyś zaciążę, to będę w końcu sobie pogram na zwolnieniu Zwłaszcza, że w lutym wyjdzie The Sims 4 i już się na nie najarałam Ciekawe jakie będą wymagania sprzętowe i czy mój laptop pociągnie
ooooooooooooooooo 4 naprawdę
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Poronilam. Od 3-4 tygodni noszę w sobie martwy zarodek. Nawet się nie doczekał bycia plodem.

Także póki co Was opuszczam. Bo przez mają beznadziejna sytuację z pracą kolejne starania pewnie za jakieś dwa lata...
ooooo nie.... no jestem w szoku trzymaj się ciężko jest cokolwiek napisać w takiej sytuacji
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Jaaaaa nie jestem sama Wstyd mi było trochę, że ja tyle lat a jeszcze simsy mnie kręcą no ale teraz oficjalnie się przyznaję, jak czasem mnie długo nie ma na wizazu to siedzę i gram
I właśnie sie napaliłam na te sims 4 i laptopa kupowałam takiego, żeby mi to pociągnął Na razie gram tylko w podstawową wersję sims 3 z dodatkiem Wymarzone podróże

Jeszcze ktoś kocha simsy? Przyznawać się
ja i od 2 tyg. uskuteczniam znowu 3
Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Brydzia ale odważna zmiana. podoba mi sie.

wiem , wiem ale uznałam że inne są ważniejsze np. meire.

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=217
ooooo ale sweet focia
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
To nie jest powiedziane, że na pewno będzie źle.. przecież Tobie lekarz nie powiedział nic zlego.. a mnie raczej nastawiła mało pozytywnie... więc widocznie cos musi byc na rzeczy w moim przypadku...

Jadę na wizytę.. trzymajcie kciuki!!
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora