Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 12:30   #96
NecroKitty
Wtajemniczenie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie oprócz tego, że cierpię na jakieś beznadziejne chroniczne zmęczenie i ciągłe fale mdłości to jeszcze w sobotę i niedzielę planujemy parapetówkę i w ogóle nie mam czasu na nic Wybaczcie
Oj nie zazdroszczę, ja bym najchętniej przeleżała całe dnie ale jakoś trzeba funkcjonować, mam nadzieję że nie będzie takie całe 9 miesięcy

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Poza tym zauważyłam, że jak mam w domu Męża to czuję się dużo gorzej, ciągle mnie mdli, jestem słaba, a jak wychodzi na służbę i zostajemy z Małym sami na cały dzień to nawet nie mam czasu myśleć o mdłościach i jakoś cały dzień potrafię przetrwać na nogach bez kaprysów
Masz zajęcie i nie myślisz ja teraz siedzę sama przez 2 tygodnie i to chyba będzie męka, potem mąż przyjedzie, trzeba będzie się domem bardziej zająć i od razu człowiek zdrowszy się zrobi

Cytat:
Napisane przez Goraleczka84 Pokaż wiadomość
Witam Czerwcowki gapa ze mnie straszna ze dopiero tera odczytałam w majowo- czerwcowych ze mamy swój wątek może uda mi sie być na bieżąco
Witamy kolejną letnią mamusię

Ja dzisiaj odebrałam wyniki badań, robione jeszcze zanim się o ciąży dowiedziałam, jakieś przeczucie miałam glukoza, TSH i morfologia w normie. Mniej potem na badania wydam bo na fundusz robione a gina daje mi prywatnie