Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 13:48   #2599
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ja szydełkuje, kiedyś na gwiazdkę zrobiłam sobie właśnie takie śnieżynki przeróżne w okno. Dawno tego nie robiłam, ale pokaż może coś będę wiedzieć

martuchatotalny bezsens, wymaga ale nie jest to aż tak konieczne, porażka. lepiej czekać aż problemy narosną, nie ma co. Dobrze w tym wszystkim, że trochę ten temat znasz i możesz sama we własnym zakresie mu pomóc. Mam nadzieję, że te telefony do terapeutki i ewentualne co miesięczne spotkania to nie gadanie na poprawę wrażenia, a rzeczywiście chęć pomocy. Lepsze to niż czekanie pół roku
baja ale za pol roku tez nie dosatanie.. pani chyab zeby mi poprawic humor powiedziala ze moge dzwonic co pol roku moze dostanie.. to moze wtedy bedzie jakies miejsce...
a w tym kraju nie ma profilaktyki i wczesnej interewencji..

jest zaburony zajecia miec pownien z pol roku pracy i bylby wyprostowany.. ale ze sobie radzi. bo sobie radzi to zajec nie dostanie.. dostanie jak przestanie sobie radzic. a przestanie na bank w okolicy szkoly jak tzreba bedzie dluzej siedziec jego miesnie nie wyrobia jak mu przez to spadnie koncentracja i motywacja. wtedy bedzie zaburzony i pani jego wsciekla wiec wtedy zajecia dostanie.

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-10-22 o 13:51
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora