Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 13:12   #77
Sophia_1
Zadomowienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Cześć Dziewczyny.

Przyznam się bez bicia, stary watek tylko "przeleciałam" . Nie mam kiedy nadrobić
A dziś to w ogóle chyba padnę, odpadną mi ręce albo rozklekoczę wózek. Jesteśmy po pierwszych szczepieniach i Mała jest marudna. Nie ma jednak gorączki, więc nie wiem czy to kolka czy te szczepienia A, i byłyśmy na bioderkach, wszystko OK Lekarz powiedział, że musiała zapamiętać to ułożenie nóżki jeszcze z macicy i tak trzyma i, że wszystko powinno się samo unormować. No i rzeczywiście, zauważyłam, że nieśmiało prostuje tą nóżkę
Mamy za to przepuklinę pępkową , która jest skutkiem kolki i tego, że mała się pręży podczas puszczania bąków. Przyklejamy więc te specjalne plasterki w nadziei, że się wchłonie, a jak nie to czeka nas poradnia chirurgiczna. Jak nie urok to sraczka, za przeproszeniem.

Ale za to w niedzielę Agata skończyła 6 tygodni.
Zaczęła się też interesować światem dookoła i dam sobie rękę uciąć, że stara się coś do mnie powiedzieć już bo tak ślicznie składa ustka, jakby miała wydać z siebie pierwsze guuuu jak narazie zaliczyła kilka o. Wydaje mi się też, że zaczyna się uśmiechać świadomie do nas (Isia przypomniały mi się Twoje posty o pierwszych uśmiechach Lidki). Możliwe to?

A jutro mam wizytę u gina i czekam na zielone światło, bo mam straszną ochotę na sex

Cebula
, co to za ciśnienie Chcesz to mogę Ci oddać trochę swojego, bo ja mam już w granicach normy, ale czasem wybija mi za wysokie.Chcesz????
A tak na serio to koniecznie powiedz to dla lekarza. Albo mierz i zapisuj i pokaż mu wszystko na wizycie.

ANTERIA GRATULUJĘ KOCHANA!!!!!

Kwitka trzymam kciuki za transfer.

Iza wszystko będzie ok.

Więcej nie pamiętam, przepraszam.

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora