Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 13:59   #477
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
i cieńszy
ja zakładam body na to pajaca i kombinezon, wsadzę do fotelika przykryję kocykiem do fotelika przyczepię śpiworek i już do samochodu nie ma co przegrzewać

znowu się narobiłam i mnie brzuch boli!

czy jak powiem że chcę urodzić już- tak jak Anulka to uda mi się czy nie?
spróbuj

ja na wyjście mam przygotowane body, kaftanik, śpiochy i na to kombinezon miśkowy taki na to ewnetualnie kocyk w pogotowiu nie mam pojęcia jaka pogoda będzie, a wogóle przy wyjscu z mojego szpitala zawsze straszliwie wieje, jakiś wieczny przeciąg tam mają w tym zaułku.
Ten śpiworek na góre to nie wiem czy dostałam od bratowej, musze odpakować wór z fotelikiem

a w samochodzie jakbym jechała dłużej to bym kocyk ściągnęła i ten śpiworek, ale my akurat mamy samochodem 3 minuty do spzitala
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
wiesz co, z tym jedzeniem i niejedzeniem to jest tak, że co położna/ lekarz to mówią co innego
dokładnie

ale mam niemoc, masakra. Jestem taka zmęczona i śpiąca a nic konkretnego dziś nie zrobiłam

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2013-10-22 o 14:01
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora