Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marnuje mi się brat
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 15:08   #7
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka
Dot.: Marnuje mi się brat

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Idealizujesz go, bo to Twój ukochany braciszek. Ale z boku wcale nie wyłania się obraz osoby miłej, inteligentnej i pociągającej. Tylko osoby, która wszystkich uważa za debili, takoż ich traktuje (tylko łaskawie im o tym nie mówi i uśmiecha się pod nosem). Może Ci się wydawać, że inni tego nie widzą, ale to się czuje, jak rozmówca uważa Cię za intelektualną amebę niegodną rozmowy z nim.

Wywyższa się i ma zaściankowe, głupie poglądy, jest otwarty na ludzi mniej więcej jak bunkier przeciwatomowy. Te teksty o tatuażach i kolczykach dla krowy są tego dobitnym przykładem, jego myślenie jest tak wąskie że już chyba wężej się nie da.

W dodatku brzmi jak straszny sztywniak. Nie wiem za co Ci ludzie go uwielbiają, skoro wszystkich uważa za głupszych, również ludzi którzy są roztrzepani i niepoważni.

Niech sobie gra w te czołgi, bo wcale się nie marnuje, tylko chroni przed sobą różne biedne, głupie dziewczyny, które przecież nie mogą mu nawet butów lizać ze swoją przeciętną inteligencją
Dokladnie tak samo pomyslalam.
Niby taki inteligentny i z tak szerokimi horyzontami, ale toleracji i zrozumienia dla pogladow innych ludzi jakos za grosz.
Wiesz, nie wystarczy byc 'milym i grzecznym' i nie mowic tego, co sie mysli o innych. Czasem to zwyczajnie widac. Moze te dziewczyny go wyczuly, ja sama nie chcialabym byc z nadetym bubkiem. Ze niby nie mial z nimi o czym porozmawiac? Sam ma mnostwo zainteresowan, zna sie na wielu rzeczach i nie mial o czym porozmawiac z dziewczyna? No blagam
Chyba ze rozmawia tylko o 'inteligentnych' i bardzo madrych rzeczach, jak na pana doktora przystalo. Wtedy nawet przy sniadaniu nie gada sie o tym jaka na dworze jest pogoda i co ciekawego w porannej gazecie, lecz o fizyce kwantowej... Oszalec mozna.
Wyluzujcie troche, ty i twoj brat
czarna_maciejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując