2013-10-22, 15:08
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marnuje mi się brat
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
Idealizujesz go, bo to Twój ukochany braciszek. Ale z boku wcale nie wyłania się obraz osoby miłej, inteligentnej i pociągającej. Tylko osoby, która wszystkich uważa za debili, takoż ich traktuje (tylko łaskawie im o tym nie mówi i uśmiecha się pod nosem). Może Ci się wydawać, że inni tego nie widzą, ale to się czuje, jak rozmówca uważa Cię za intelektualną amebę niegodną rozmowy z nim.
Wywyższa się i ma zaściankowe, głupie poglądy, jest otwarty na ludzi mniej więcej jak bunkier przeciwatomowy. Te teksty o tatuażach i kolczykach dla krowy są tego dobitnym przykładem, jego myślenie jest tak wąskie że już chyba wężej się nie da.
W dodatku brzmi jak straszny sztywniak. Nie wiem za co Ci ludzie go uwielbiają, skoro wszystkich uważa za głupszych, również ludzi którzy są roztrzepani i niepoważni.
Niech sobie gra w te czołgi, bo wcale się nie marnuje, tylko chroni przed sobą różne biedne, głupie dziewczyny, które przecież nie mogą mu nawet butów lizać ze swoją przeciętną inteligencją 
|
Dokladnie tak samo pomyslalam.
Niby taki inteligentny i z tak szerokimi horyzontami, ale toleracji i zrozumienia dla pogladow innych ludzi jakos za grosz.
Wiesz, nie wystarczy byc 'milym i grzecznym' i nie mowic tego, co sie mysli o innych. Czasem to zwyczajnie widac. Moze te dziewczyny go wyczuly, ja sama nie chcialabym byc z nadetym bubkiem. Ze niby nie mial z nimi o czym porozmawiac? Sam ma mnostwo zainteresowan, zna sie na wielu rzeczach i nie mial o czym porozmawiac z dziewczyna? No blagam 
Chyba ze rozmawia tylko o 'inteligentnych' i bardzo madrych rzeczach, jak na pana doktora przystalo. Wtedy nawet przy sniadaniu nie gada sie o tym jaka na dworze jest pogoda i co ciekawego w porannej gazecie, lecz o fizyce kwantowej... Oszalec mozna.
Wyluzujcie troche, ty i twoj brat
|
|
|
|