Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 14:26   #4302
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Lady jaki sprytny!

Mała ale miałaś przygodę. Ja się boję takich sytuacji

karusia lepiej nie idź bo inne dzieci będziecie zarażać

Dziękuje Wam za odpowiedzi dotyczące oczka Blanki

Mogę jeszcze o coś spytać? Jak Wasze dzieci nie śpią,to poświęcacie im sto procent czasu? Tzn bawicie się z nimi czy np dajecie zabawki,macie dziecko na oku i coś tam sobie robicie? Czasem myślę że za mało czasu poświęcam Blance

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja nie, robię to co muszę i mogę przy niej zrobić. No gdam do niej ale ona czasem znajdzie jakiś kabelek kartkę i wtedy sama sie bawi gada do siebie itp to wtedy je nie przeszkadzam

A Ty jak to robisz?

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Hmmmm zabawa dla 8-mio miesieczniaka:
Materiały
  • 6 małych papierowych torebek
  • 6 niezwykłych przedmiotów do dotykania
Instrukcja
  • Do każdej z papierowych torebek włóż jeden z przedmiotów, których właściwości są charakterystyczne w dotyku, takie jak piłeczka z pęcherzykami na powierzchni, gąbka, kulka waty, piszcząca zabawka, znajoma zabawka dziecka, szczotka do butelek i inne.
  • Zamknij torebki i poukładaj je na podłodze.
  • Przyprowadź dziecko do pokoju i posadź go na podłodze obok torebek.
  • Wybierz jedną z torebek i otwórz ją.
  • Poproś dziecko, aby włożyło rączkę, nie zaglądając do środka. Jeśli troszkę się boi włóż swoją rękę, aby pokazać, że nic mu nie grozi.
  • Zapytaj co czuje. Przekonaj się, czy potrafi odgadnąć co to za przedmiot.
  • Jeśli nie potrafi zgadnąć, ty włóż rękę do środka i opisz szczegóły przedmiotu.
  • Jeśli w dalszym ciągu nie potrafi odgadnąć, pozwól mu wyciągnąć przedmiot z torebki.
Co wy na to???
hehe niezłe chyba jakiś debil to wymyślił

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

ja mam jedne wybitnie zużyte, chętnie odstąpię za 5 dyszek

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

bokeh, piękne zdjęcia na blogu i jaką TŻ ma świetną czapkę, ja chcę taką dla Filipa
no i w ogóle pełna profeska, plecak jak na wyprawę na biegun

wiesz co to taki plecak 35l wcale nie duzy a jak chcesz wziąć wszystko dla dziecka to wiesz.... wode mineralną jedzenie ubrania cieplejsze, kocyk pampersy, butelki....jedzenie dla siebie to się zbiera, termos nam się do środka nie zmieścił
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
padłam

bokeh cudowne zdjęcia jeszcze bardziej zazdroszczę wyprawy
dziękuję