Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-22, 20:33   #899
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Gnom w końcu padł po godzinie leżenia na mnie, już nie bawiłam się w odkładanie do łóżeczka, tylko skaturlałam go na nasze łóżko...i śpi. (chociaż wczoraj też mówiłam, że śpi a po 15 min koniec i impreza całą noc i cały dzień ) A w ciągu dnia też miał godzinę snu i też na mnie więc byłam unieruchomiona. Ale ileż można siedzieć bezczynnie. Skok jaki czy co...?

Mój piesek pozbył się dzisiaj męskości Teraz biedny leży półprzytomny na podłodze i nie może wstać W ogóle okazało się, że ma jedno jajko w brzuchu, więc musiał mieć rozcinane pół brzucha

lemurki, kciuki dla Jasia!

perse, a ta karuzela to fisher price? Moja też nie działa Tzn zacina się i trzeb ają pchnąć palcem, żeby zaczęła się kręcić

tweed, brawa za ogarnięcie tak wymyślnego obiadu...kiedy ja będę mieć czas na obiady..?

AgaPlast- biedna mała oby było dobrze...

kejt- Kuba też ma taką wysypkę i też nie wiem od czego Ostatnio miał też na twarzy ale tylko na prawej stronie i skapnęłam się, ze to od leżenia bezpośrednio na naszym prześcieradle wypranym w normalnym proszku i zapachowym płynie. Teraz podkładam pieluchę. W czym pierzesz ręcznik Filipa?

tari, uśmiałam się z gangstera

strawberry, też mamy problem z zasypianiem. Mały nie zaśnie inaczej niż u mnie na klacie, po jakiejś 0.5h-1h dopiero go odkładam jak już twardo śpi...i czasami się obudzi, to wtedy od nowa na mnie....

gusia, zdrówka dla malucha.

rocky,

Padam.......ogarnę trochę chatę i spadam spać.
Piorę w jego płynie.

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
lemurki zaciskam

magolinko przykre to z Twoim tata - kurcze, zamiast cieszyc sie z wnuka, a wy z pomocy dziadka to taki klops

ghia zdradz gdzie robisz w koncu chrzciny - mialam pytac wczesniej i zapominam. I widac, ze mafefka pycha byla

tari no jaki kolo w dresie i z zawiecha - zabije cie syn kiedys za to

melcia dla obydwu twoich dziewczynek

margosia no przygoda niezla, moj tez dopoki sie jedzie jest oki. Z marysia bylo lepiej pod tym wzgeldem, wystarczylo ruszyc spala, a budzila sie jak dojezdzalam do celu a co do TZ - oj cos czuje, ze moj jak przyjedzie na urlop, tez tak bedzie.

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tyle pamietam - przepraszam.

Rano skoczylam do kolezanki po recepte dla Aleksa na antybiotyk, bo to zapalenie drog moczowych Bylam tez s dzis robic sie dalej na bostwo - czyli wykorzystalam u kolezanki swoj prezent urodzinowy (urodziny mialam w lipcu, dzien po Aleksa narodzinach) i zrobilam sobie rzeski - alez mam teraz spojrzenie
Zrób foto oczu!
dla Aleksa. Oby szybko wyzdrowiał

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora