2005-06-13, 17:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Dziewczyny wasze historie są straszne! Ale z drugiej strony miło wiedzieć, ze nie tylko ja mam takie schizy ( ). Jak tak czytam to mam wrażenie, ze kazdy ma cos do opowiedzenia, niektorym nawet parę razy cos dziwnego się zdarzyło. Mam wrazenie teraz, że pełno "tego czegoś" na świecie... :/ Najbardziej przerażające wydaje mi się to z tym wampirem i coś co napisała Tinkerbell, o tych postaciach, ktore sie nam przyglądają
Po tym jak zaczelam to wszystko czytać miałam takie wrazenie, ze ktos za mną stoi i sie przygląda, i juz nie wiem jak to jest z tym okropnym poczuciem czyjejś obecnosci. To jest absolutnie straszne Ale jestem prawie pewna, ze to co miałam przed chwila to autosugestia
Dziwne, że ja tak cholernie boję się takich spraw, a przed ogladaniem horroru czuje takie przyjemne uczucie -takie podniecenie Horror to jednak jeszcze pół biedy, najgorsze są filmy dokumentalne i programy typu "Nie do wiary" - wtedy juz nie tak łatwo wmówić sobie, ze to ktoś po prostu wymyślił. Po horrorach najczesciej zostają mi urazy do pewnych rzeczy, np. studnia, muchy, zalepiona taśmą klejącą szafa, itd. Najgorszy jak narazie ktory obejrzałam to "The Ring"- zostawia trwały odcisk na psychice ja się do dziś boję, jak o tym rozmawiam z kimś itp.
Co do moich przeżyć, to często mam wrazenie, ze cos dziwnego slysze itp itd, ale są to raczej moje schizy i nigdy nie miałam żadnego "namacalnego" dowodu, że np. istnieją duchy czy coś takiego. (co nie znaczy, ze w nie nie wierzę ). Raz tylko widziałam na niebie coś dziwnego, jakby światła reflektorów odbijały na chmurze takie jasne koła, które się obkręcały wokół wlasnej osi i wirowały tworząc jakby krąg. (tylko ze w poblizu mnie nie ma zadnych reflektorów) Kompletnie nie wiedziałam co to, a musicie wiedzieć, że wtedy bałam się strasznie UFO Pózniej zawsze widząc jakies reflektory patrzyłam czy one świecą na chmury, ale nie jest tak, nie zostawiają na chmurach zadnych kręgów.
Możliwe, ze cos jeszcze mi sie przytrafiło, ale nie pamietam, bo ja takie rzeczy staram sie wypierac z pamięci, tlumaczyc jakos naukowo itp, ale jak coś sobie przypomnę to napiszę.
|
|
|