|  2013-10-22, 22:22 | #4966 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VIII :)

Zgadzam się. Ostatnie dwa miesiące, co weekend miałam możność obserwować finały tych miesięcznych a czasem i wieloletnich przygotowań. I szczerze, gra nie warta świeczki.  Ogólnie chodzi o to samo: żarcie na stole, zimna flaszka i tańce. Takich rzeczy nie trzeba długo planowaćCytat: 

| 
					Napisane przez Soso  nic podobnego    uwielbiam swojego partnera, ale jak pomyślę o tej całej okołoślubnej bieganinie to mi słabo   |   
 [1=4e9f92519f0a2c998a884c2  af4c543da9bfeb435_5ffce6a  84e16b;43385433]Wizytowalam familie, zarlam grzyby i bawilam sie w Matke-Polke
  . 
 Dopiero przed chwila sie zorientowalam, ze ten watas odsubskrybowany mam
  . Nie wiem jak to sie stalo. Moze to los podpowiada mi, ze nie powinnam tu pisac juz  . 

Czy ja wiem? Nie widzialam jeszcze w naszym kraju bloga, ktory dostaje kosmetyki z gornej polki i potrafi o tym z klasa napisac. Nie dosc, ze wiekszosc blogow znajduje sie w wyzszych kregach nieznajomosci jezyka polskiego lub w kregu towarzystwa wzajemnej adoracji to jeszcze autorki ukrywaja fakt wspolpracy. Uwazam to za zenujace. Bardzo mnie to tez smieszy. Konspiracja niczym w Langley. Wiekszosc na zadane pytanie o wspolprace udaje, ze pytania nie bylo.
 Do tego dziwnym sposobem zawsze sa to pochlebne opinie. Niektore blogi zmienily sie w prawdziwe peany. Wszystko cudowne
  . Kiedys bardzo lubilam pewnie sympatyczny blog z urocza, mala dziewczynka w tle. Czytalam i ogladalam z przyjemnoscia. Odkad zmienil sie w jedna wielka reklame juz tam nie patrze.
 Konczac moja rozwlekla mysl powiem, ze nie zgadzam sie z Toba. Blogow wspolpracujacych z luksusowymi markami wcale chetniej mi sie nie czyta.
 ------------------------------------------------------
 Widzialyscie "vi vi vi"?
  [/QUOTE] 
 A Jamsik, jak zwykle z wielkim hukiem wpada

Oj nie lubisz tej Szarlizy

__________________  instaIt's gonna be a good day   | 
	|     |  |