Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
'Witam mamusie U mnie przepiękne słonce, taka pogoda dodaje tyle energii i optymizmu
Dziś juz z rana byłam na badaniach na toksoplazmozę nie sądziłam ze na wyniki moge czekac az 7 dni wysyłaja je do Łodzi. A teraz siedze w pracy nadrabiając w międzyczasie watek. Lecz za chwile pewnie bede musiała Was opuscic bo jutro mam wolne (badania) wiec musze troche podgonić.
JJJustynAAA - pisałam do Niki89 juz 2 razy... 
Niki89 - Niki89 słonce czasem nie ma powiadomienia na nowe prywatne wiadomości wiec jak cos to zajrzyj na pocztę. Przepraszam troche Cie molestuje 
pomarancza24 - jestes kosmetyczna? Zajmujesz sie depilacja? Ja to tak sie boje depilatorow ze od zawsze tylko uzywam jednorazowych maszynech na szczescie nie narzekam na swoje owlosienie bo jest bardzo ale to bardzo małe 
Dziewczyny czy wy jakos szczegolnie teraz dbacie o siebie? O cerę , ciało?
Mi na dekoldzie porobiły sie okropne krosty. Nigdy nie miałam z tym problemu a teraz to masakra. Czytałam ze nie wolno uzywac kosmetykow z retinolem wiec w sumie do twarzy stosuje tylko ziaje nawilzajaca. I wierna jestem cały czas oliwce z rosmana ale mam za mało w sobie mobilizacji zeby codziennie sie smarowac :/ A wy jak o siebie teraz dbacie?
|