Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-23, 08:54   #3539
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Dla naszych dzisiejszych solenizantów Mikołajka i Krzysia

Nestelle Spóźnione życzonka dla Kuby 8 lat to już duży chłopiec

JolantT trzymamy z Anielką za Ewunię dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia

LunaO jesteś wspaniała mama a wypadki się zdarzają nawet najlepszym najważniejsze że nic mu się nie stało

pani za przespanie ciągiem 6,5 h troszku zazdroszczę ale jestem tak przyzwyczajona do nocnego wstawania i jak na początku nie miałam siły i mnie to drażniło tak nawet teraz się cieszę i jestem szczęśliwa dziwnie to brzmi i wstaję codziennie między 6:45-7:00 a jak dłużej pośpię to jestem nie wyspana.

Moderna, pani, Tasia i pozostałe Mamy te wasze wieże mnie tak zmobilizowały że zamówiłam tonę książek teraz oczekuję na przesyłki

kasia oddychaj głęboko miłego spacerku bo dziś śliczna pogoda się zapowiada.

bzinka oddaj do jakiegoś domu dziecka, czy małego dziecka sądzę że nawet w szpitalu by przyjęli albo caritasie w żłobkach pewnie też.

Maria jak ostre to ząbek się wam przebija szkoda że maluszki tak cierpią przy ząbkach co prawda nie wszystkie ale cierpią.

klementyna1 na dłużej po weekendzie ?? czyżbyś urlopowała się ??

Corka_rosy spóźnione życzenia dla Wojtusia z okazji pół roczku :praty:

Malpka Karolek jest przemistrz ! jestem pod dużym wrażeniem moja ciągle leży ale między nimi 2 mc różnicy

achna79 dacie radę dużo siły i powrotu do zdrówka a tż sobie poradzi

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Włączyłam odkurzacz u Anielki w pokoju bo lubi oglądać jak jeździ i poszła spać pierwszy raz jej się zdarzyło heh

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Nestelle no co ty pleciesz kobieto jak nie można robić tatuażu podczas karmienia

Napisałam że mała poszła spać no i wstała właśnie
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora