2013-10-23, 10:06
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Coraz lepiej się już znamy, zwariowane pomysły nadal mamy...część XX
Cytat:
Napisane przez Qarah
cześć dziewczyny, dostałam dzisiaj pewną wiadomość, aż cieplej mi się na sercu zrobiło. Cieszę się że o mnie pamiętacie  mam nadzieję, że pozwolicie wrócić?
|
Hej My się jeszcze nie znamy.
Przykro mi z powodu poronienia i trzymam kciuki, żeby w małżeństwie się poukładało.
Cytat:
Napisane przez kudlik_kk
CSP nic nie jest złego, ale dla odmiany mogłyby trochę inne osoby choć raz "wygrać"
|
Ja nawet noe biorę nigdy udziału w konkursach, bo wiem, że nie mam szans wygrać, ale muszę się pochwalić, że ostatnio wygrana sama do mnie przyszła Kupiłam ptasie mleczko i już miałam wyrzucić pudełko, patrzę, a na nim napisane "wygrałeś ptasie mleczko o smaku waniliowym" i już wiem dlaczego w sklepie były same czekoladowe
Cytat:
Napisane przez booombelek
Dzień dobry, ale mam kaca  wczoraj wyszłam ze znajomymi dla odstresowania do kina a po kinie na piwo, wypiłam 2 bo dzisiaj praca i nie chciałam przesadzić, ale zrobiłam się na całego  takim sposobem do pracy zawiezie mnie dziś autobus 
|
No to poszalałaś 
A to koleżanka nie wie, że na rano do pracy chodzisz? Mi by było głupio u kogoś tak siedzieć do późna wiedzàc, że rano musi wstać.
Cytat:
Napisane przez magdaspring
Cześć liv .
A ja dzisiaj powiedziałam dość!! no trzeba się ogarnąć. I od dawien dawna zrobiłam do pracy pełny makijaż.  Dziewczyny są w szoku , a ja mile połechtana 
|
No i bardzo dobrze. Czasem fajna jest taka zmiana, a od razu człowiek się lepiej czuje. Ja zawsze chodzę w pełnym makijażu do pracy, a ostatnio się okazało, że chcà zabronić kobietom się malować do pracy 
Cytat:
Napisane przez booombelek
Za 5 min wychodzę z domu a na zewnątrz ciemno jak nie powiem gdzie 
|
A my teraz przestawiamy zegarki w sobote, więc dopiero będzie ciemno 
Cytat:
Napisane przez liven
nie znoszę chodzić do pracy na tę zmianę  zmiana od 10 do 18 też mnie nie urządza, ale wolę zdecydowanie pracować w takich godzinach 
|
Też nigdy nie lubiłam takich zmian, bo cały dzień w Najlepiej chodziłabym na 6 do 14, bo przynajmniej popołudnia wolne, ale niestety mam od 6 do 17 
Cytat:
Napisane przez Aldrin
Dzisiaj już dobrze, tylko ta senność mnie wykończy
Tak sobie wczoraj pomyślałam, że albo mój chłop mnie tak mocno Kocha albo jestem zołzą i się mnie boi 
Kiedyś jak przyjaciółka była w ciąży i wspomniała, że ma ochotę na tortille to spakowałam się i objechałam całe miasto aby jej zrobić moją tortille, wtedy P. uznał, że jestem nienormalna i jak tak można 
Wczoraj jakoś tak przelotnie wspomniałam, że zjadłabym dobry deser albo loda, bo dawno nie jedliśmy, no a P. oczywiście niby tego nie usłyszał i pojechał sobie na trening i wiecie z czym wrócił? z 10 ciachami i pudełkiem lodów  ale się objadłam, nie ma to jak na noc wpierdzielać słodycze 
|
Kochana śpij póki możesz, bo później to wiesz jak będzie.
Jak nic kocha Cię do szaleństwa 
Cześć dziewczyny
Przylazłam do Was z kawà 
Jakie plany na dziś?
|
|
|