Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz lepiej się już znamy, zwariowane pomysły nadal mamy...część XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-23, 10:06   #3079
_ Raspberry _
Raczkowanie

Dot.: Coraz lepiej się już znamy, zwariowane pomysły nadal mamy...część XX

Cytat:
Napisane przez Qarah Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, dostałam dzisiaj pewną wiadomość, aż cieplej mi się na sercu zrobiło. Cieszę się że o mnie pamiętacie mam nadzieję, że pozwolicie wrócić?
Hej My się jeszcze nie znamy.
Przykro mi z powodu poronienia i trzymam kciuki, żeby w małżeństwie się poukładało.

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
CSP nic nie jest złego, ale dla odmiany mogłyby trochę inne osoby choć raz "wygrać"
Ja nawet noe biorę nigdy udziału w konkursach, bo wiem, że nie mam szans wygrać, ale muszę się pochwalić, że ostatnio wygrana sama do mnie przyszła Kupiłam ptasie mleczko i już miałam wyrzucić pudełko, patrzę, a na nim napisane "wygrałeś ptasie mleczko o smaku waniliowym" i już wiem dlaczego w sklepie były same czekoladowe

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
Dzień dobry, ale mam kaca wczoraj wyszłam ze znajomymi dla odstresowania do kina a po kinie na piwo, wypiłam 2 bo dzisiaj praca i nie chciałam przesadzić, ale zrobiłam się na całego takim sposobem do pracy zawiezie mnie dziś autobus
No to poszalałaś

Cytat:
Napisane przez magdaspring Pokaż wiadomość
Cześć ja też już na nogach tak mi się wstać nie chciało. Koleżanka wpadła z dzieckiem i siedziała do 21.00 no nie mogłam jej wygonić ale myślami chciałam ją zabić

Booom na kaca najlepsze są ogórki kiszone
A to koleżanka nie wie, że na rano do pracy chodzisz? Mi by było głupio u kogoś tak siedzieć do późna wiedzàc, że rano musi wstać.

Cytat:
Napisane przez magdaspring Pokaż wiadomość
Cześć liv .

A ja dzisiaj powiedziałam dość!! no trzeba się ogarnąć. I od dawien dawna zrobiłam do pracy pełny makijaż. Dziewczyny są w szoku , a ja mile połechtana
No i bardzo dobrze. Czasem fajna jest taka zmiana, a od razu człowiek się lepiej czuje. Ja zawsze chodzę w pełnym makijażu do pracy, a ostatnio się okazało, że chcà zabronić kobietom się malować do pracy

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
Za 5 min wychodzę z domu a na zewnątrz ciemno jak nie powiem gdzie
A my teraz przestawiamy zegarki w sobote, więc dopiero będzie ciemno

Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
nie znoszę chodzić do pracy na tę zmianę zmiana od 10 do 18 też mnie nie urządza, ale wolę zdecydowanie pracować w takich godzinach
Też nigdy nie lubiłam takich zmian, bo cały dzień w Najlepiej chodziłabym na 6 do 14, bo przynajmniej popołudnia wolne, ale niestety mam od 6 do 17

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Dzisiaj już dobrze, tylko ta senność mnie wykończy

Tak sobie wczoraj pomyślałam, że albo mój chłop mnie tak mocno Kocha albo jestem zołzą i się mnie boi
Kiedyś jak przyjaciółka była w ciąży i wspomniała, że ma ochotę na tortille to spakowałam się i objechałam całe miasto aby jej zrobić moją tortille, wtedy P. uznał, że jestem nienormalna i jak tak można
Wczoraj jakoś tak przelotnie wspomniałam, że zjadłabym dobry deser albo loda, bo dawno nie jedliśmy, no a P. oczywiście niby tego nie usłyszał i pojechał sobie na trening i wiecie z czym wrócił? z 10 ciachami i pudełkiem lodów ale się objadłam, nie ma to jak na noc wpierdzielać słodycze

Kochana śpij póki możesz, bo później to wiesz jak będzie.

Jak nic kocha Cię do szaleństwa

Cześć dziewczyny

Przylazłam do Was z kawà
Jakie plany na dziś?
_ Raspberry _ jest offline Zgłoś do moderatora