Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-23, 10:03   #928
agus7ia
Raczkowanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Czesc dziewczyny,

Pojawil sie temat zaparc, mnie osobiscie pomagalo jak z rana wypilam przygotowana dzien wczesnien szklanke wody z miodem i cytryna. Na poczatku myslalam, ze to pic na wode, ale mnie juz w pierwszym dniu pomoglo. Musialam sie zmuszac do picia poniewaz nie lubie miodu. brrrrr

Ja wlasnie skonczylam walke z dynia, ktora wlasnie sie piecze i bedzie z niej pyszny krem. Chyba upieke tez ciasto dyniowe. Ma ktoras jakis sprawdzony przepis?

Dziewczyny, a co do zlego samopoczucia to przestancie sie martwic, co sobie inni pomysla. Ja tez zle sie czuje, powiedzialam szefowej, ktora wykazala sie pelnym zrozumieniem. Mam tylko problem z kolezankami z pracy, ktorym jeszcze nie powiedzialam, bo chcialam to zrobic dopiero jak skoncze 3 miesiac. Pewnie sie domyslaja, bo juz jakis czas jestem na zwolnieniu i unikam tego tematu. Niemniej maja do mnie pretensje, ze nie uprzedzam ich wystarczaja wczesnien o planowanym zwolnieniu. Tak jak bym byla w stanie przewidziec, czy przy nastepnej wizycie dostane zwolnienie czy bede czula sie na tyle ok, zeby dojezdzac te 60 km do pracy. brrrr musialam sie wyzalic

Edytowane przez agus7ia
Czas edycji: 2013-10-23 o 10:18
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora