2013-10-23, 11:38
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.
Cytat:
Napisane przez Anoula
Dziewczyny, mam na brzuchu bliznę po wycinanym pieprzyku(tak na samej górze brzucha). Na szczęście się nie rozciąga ale ostatnio ciągnie i piecze, macie jakieś sposoby na złagodzenie tego?
|
Ja ma bliznę po wyrostku, taka wielką, pionową i też mnie swędział, szczypała. Dodatkowo cos od środka też. Ja nawilżałam więcej niż resztę brzucha. Przechodziło. Ale wydaje mi się, że to też zależy od pogody.
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
zachłanne jesteście 
ja dostałam jak na razie jednego tylko 
|
Ja akurat niespodziewanie będę miała prezent dla mojego przyszłego chrześniaka. Ot to mi się udało pierwszy raz dostać coś za darmo podwójnie. Tylko jaja będą jak napiszą, żeby odesłać 
Cytat:
Napisane przez rusalka12
Ale, ze tak czesto i gesto wy mi tu o owocach i ciastkach i czekoladach to sie mszcze :-P takie robilam w niedziele
Załącznik 5454467
|
JA CHCĘ COŚ TAKIEGO ZJEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
i śniło mi się że urodziłam małą, ale oczywiście śniło mi się od momentu wyjścia ze szpitala i przyjechania do domu, dostałam przy wyjściu książeczkę zdrowia i tam było napisane Amelia Paulina że się nazywa i moje nazwisko panieńskie :O karmić piersią nie potrafiłam więc moja bratowa wyciągnęła cycka i ją nakarmiła 
|

Cytat:
Napisane przez ola_k11
a ja dziś z rana zjadłam 2 kromki z serem żółtym i ketchupem i od razu mnei zmuliło i leciałam do łazienki. wymiotowałam i sikałam pod siebie jednocześnie 
|
Dziś rano miałam to samo. Zrobiłam sobie kanapki, dwa razy ugryzłam i I teraz tak mi dziwnie w żołądku.
Witam się środowo.
Na szczęście katar przechodzi. Został tylko suchy kaszel.
Co do karmienia przy ludziach to mi się wydaje, że też będę mieć z tym duży problem. Nie lubię jak na mnie się gapią, dotykają itd.
|
|