Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r. cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-23, 11:38   #689
Asist22
Rozeznanie

Dot.: Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! Mamy XI-XII 2013r.

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość

Dziewczyny, mam na brzuchu bliznę po wycinanym pieprzyku(tak na samej górze brzucha). Na szczęście się nie rozciąga ale ostatnio ciągnie i piecze, macie jakieś sposoby na złagodzenie tego?
Ja ma bliznę po wyrostku, taka wielką, pionową i też mnie swędział, szczypała. Dodatkowo cos od środka też. Ja nawilżałam więcej niż resztę brzucha. Przechodziło. Ale wydaje mi się, że to też zależy od pogody.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
zachłanne jesteście
ja dostałam jak na razie jednego tylko
Ja akurat niespodziewanie będę miała prezent dla mojego przyszłego chrześniaka. Ot to mi się udało pierwszy raz dostać coś za darmo podwójnie. Tylko jaja będą jak napiszą, żeby odesłać

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Ale, ze tak czesto i gesto wy mi tu o owocach i ciastkach i czekoladach to sie mszcze :-P takie robilam w niedziele
Załącznik 5454467
JA CHCĘ COŚ TAKIEGO ZJEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

i śniło mi się że urodziłam małą, ale oczywiście śniło mi się od momentu wyjścia ze szpitala i przyjechania do domu, dostałam przy wyjściu książeczkę zdrowia i tam było napisane Amelia Paulina że się nazywa i moje nazwisko panieńskie :O karmić piersią nie potrafiłam więc moja bratowa wyciągnęła cycka i ją nakarmiła

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
a ja dziś z rana zjadłam 2 kromki z serem żółtym i ketchupem i od razu mnei zmuliło i leciałam do łazienki. wymiotowałam i sikałam pod siebie jednocześnie
Dziś rano miałam to samo. Zrobiłam sobie kanapki, dwa razy ugryzłam i I teraz tak mi dziwnie w żołądku.

Witam się środowo.

Na szczęście katar przechodzi. Został tylko suchy kaszel.

Co do karmienia przy ludziach to mi się wydaje, że też będę mieć z tym duży problem. Nie lubię jak na mnie się gapią, dotykają itd.