Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosn± w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Light limara – dziękuje za życzenia , cieszę się ze udana wizyta i nosek jest cały to mama nie chciała pokazać do końca ze jej zależy i ze chce zobaczyć wnuka
Pomarancza24- dziękuje za życzenia
VwVampirka- to dobre wiesci z wizyty to super nie przejmuj się z przyzwyczajenia bo do tej pory było trzeba się rozbierac nie przejmuj się , dziekuje za zyczenia
Asia27100- nastepna dobra wiedomosc z wizyty super, mi pdni doktor poleciła na zaparcia wypic szklanke wody z ogurków kiszonych ja uwielbiam to pije bez tego ,a mi usg nie na każdej wizycie robi bo mam gdzie indziej gabinet z usg
Madziuuula – my mamy cały pokuj zrobiony tylko stary materac się już tak wybił ze sprężyny były wyczuwalne i ja niemoglam spac a teraz już taki zakupili¶my super wypas ze spimu jak królowie ehheeheh, to super ze już pomalu maz robi sypialnie
Kasian86 dziekuje
witam sie byłam dzisiaj na wizycie wszystko dobze maluch rosnie i okazało sie ze mam infekcje i przepisala mi pani globulki , i mam zrobic morfologie i mocz
|