Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Były mierzenia, wiesiołki, teraz każda zazdrości fasolki-mamusie po staraniach 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-23, 16:02   #247
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Były mierzenia, wiesiołki, teraz każda zazdrości fasolki-mamusie po staraniach

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
no ja tak samo potem długo długo nic, i po 2 latach znowu mnie naszło
Też teraz podchodzisz na luzie do tej ciąży?
Oj tak, całkiem inne podejście.. Wiadomo, że też jestem ciekawa wizyt u gina i usg, ale nie stresuję się tak wszystkim, każdym strzyknięciem, ciągnięciem, dużo więcej jest we mnie spokoju i cierpliwości Pamiętam też, że w pierwszej ciąży bardzo wypatrywałam brzuszka, a teraz chciałabym żeby wyszedł jak najpóźniej A Ty jak??

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
dziewczyny, a czy Wy bierzecie juz jakieś witaminy typowo dla kobiet w ciąży? czy nadal tylko kwas foliowy?..
Bo ja sobie właściwie kupiłam witaminy, bo przy moim stulu życia i beznadziejnym odżywianiu, to nie wiem, czy nie mam tam jakiś niedoborów witaminowych... ale z koleji moja gin mówi, że na razie nie potrzeba niczego brać poza kwasem... i sama teraz nie wiem, co robić...
Ja biorę falvit mama, przez mdłości mam tak ograniczone menu, że staram się jakoś dostarczyć organizmowi witamin

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora