|
Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.
hej mamuśki,
nie wiem czy któraś tu jeszcze o mnie pamięta niestety moje dziecko to typowy płaczek- położna powiedziała że ponoć niektóre dzieci w ten sposób odreagowują trudny poród Ledwo mam czas iść siku jak nie ma TŻ i jestem z małym sama w domu ale nikt nie mówił że będzie łatwo tym bardziej podziwiam mamusie mające więcej dzieci, które znajdują czas na wizaż- musicie być mega zorganizowane
Misia biedactwo Ty to się umęczysz ja też myślałam że już nie urodzę a mały wylazł 2 dni po terminie
Cytat:
Napisane przez LaLoca
Angel zazdroszcze kalorycznego pokarmu
Co Ty jesz w tym szpitalu? Moja w ciągu 4 tyg przybrala 400g czyli cienko :/ ale ostatnio przyspieszyla wiec mam nic nie zmieniać w żywieniu ale raz dziennie mm zostaje.
Zapisałam dziś moje maleństwo do żłobka buuu
Gdzie są pampki 1 na promocji? Fajniejsze są od Dadusiów 1
M. Moja mała dupinka już prawie miesiąc na jedynkach jedzie. Dwójki sięgajá jej biustu.
Mam mleko bez laktozy z Lidla. Smaczne. słodkawe. Właśnie popijam z Inką
Moje dziecko w nocy tylko raz wstało na papu i dzisiaj od rana śpi z przerwami na jedzenie. Ale się wyśpi! Aż sie boje tej nocy!
|
raz założyłam młodemu 2 wczoraj to kupa bokiem uciekła bo jeszcze za duże 
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
a w ogole czy wasze dzieci tez sie zachlystuja mlekiem? co wtedy robicie? bo moj pije czasem tak lapczywie a potem sie krztusi a ja sram w gacie...
|
mój tak ma właśnie na początku mnie to strasznie przerażało i TŻowi kazałam go karmić jak tylko był w pobliżu. Najzwyczajniej go lekko podnoszę jak do siadania a jak nie działa to na ręku głową w dół i lekko klepie po pleckach- on sobie doskonale sam radzi kaszląc
mnie za to przeraża jak mu się ulewa bo za dużo zje wtedy mam panikę w oczach
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14
moje dziecko ma dzis bardzo marudny dzien. placze prawie non stop. wyczerpaly mi sie pomysly. probowalam juz wszystkiego. teraz lezy i wyje a ja z nia. zmeczyla sie gdzies kolo 15 i przespala sie do 16 a ja z nia a teraz znow. jestem bezsilna.
|
Landan mam to samo z Wiktorem - wył od 14 do 18 nic nie pomagało. Teraz zasnął ale coś czuje że nie na długo a ja już nie mam mocy
|