Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-23, 23:38   #451
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Wściekne się chyba. Napisałam co mnie wkurza i od razu 3 odpowiedzi "a co ty byś zrobiła" "wyobraź sobie..". Chciałam po prostu napisać że mnie to wkurza a nie wysłuchiwać argumentów, które do mnie i tak nie przemawiają, a które próbują ze mnie zrobić tępą idiotkę, która z dziećmi miała do czynienia tylko w tychże omawianych sklepach/autobusach/przychodniach.
Mam 3 bratanków i 2 bratanice, część z nich ze mną mieszka. Obserwuje wychowanie każdego od urodzenia. Jeśli dziecko jest dobrze wychowane a nie rozwydrzone i chowane "bezstresowo" to nie będzie odstawiać szopek w miejscach publicznych, może sobie trochę popłacze ale bez scen. Koniec i kropka.

większej bzdury nie słyszałam
wiesz, że dzieci i ich charaktery są różne?
na moim przykładzie
mam 2 córki
jedna lat 5 druga lat 2,5
starsza generalnie oaza spokoju, jak chciała nie raz coś w sklepie i odmówiłam to owszem był lament, szloch, płacz, łzy ogromne, ale sceny to może ze 2 konkretnie mi w całym swoim dotychczasowym życiu odstawiła

młodsza do tej pory przebiła starszą o 300% co najmniej

dodam, że wychowywane na identycznych zasadach, traktowane tak samo - wymagania odpowiednie do wieku

i co? chcesz powiedzieć, że skoro starsza scen nie odstawiała to jest wychowywana
a młodsza, że ma inny charakter i sposób bycia to już daliśmy sobie na luz i ją już "chowamy" bo wychowywanie nam się znudziło tak?
proszę Cię......

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując