2013-10-24, 08:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Hej 
Cytat:
Napisane przez Nikii89
Dark lady przykro mi z powodu konkursu 
Wiem że pewnie źle się czujesz widząc że inne ciężarne czują się dobrze, a Ty cierpisz. Ale kochana każda ciąża jest inna. 
Ehhh , te teściowe … widzę że kolorowo tez nie masz .
Moja w poprzedniej ciązy ciągle powtarzała „wnuczek urodzi się na urodziny dziadka” (miałam termin 2 dni przed urodzinami teścia) może uznacie że przesadzam, ale jakbym usłyszała to raz , dwa to OK. ale codziennie to już mnie wkurzało i powtarzałam do brzuszka „nie waż się wychodzić 22” i synek posłuchał mamusi i urodził się 2 dni przed terminem 
Teraz mam termin 3 dni przed urodzinami teściowej i nie mówię jej dokładnie na kiedy 
|
Ja wiem że inne, tylko że moje takie same Nieprzyjemne, nawet nie umiem się cieszyć tą ciążą, a to źle...
Pamiętam jak pisałaś że teściowa tak robiła. Nie wiem co te kobiety sobie czasem myślą. Moja też np. uważa że po każdej większej imprezie przeze mnie i TŻ organizowanej (wesele, chrzciny itd.) należy jej się spora część tego co zostało. Ja się zawsze podzielę, ale nie sądzę że wchodzenie do kuchni i zarządzanie co mam dać jest ok...
Nie będę chyba dziś pisać, bo mam giga doła i nie chcę smęcić.
|
|
|