2013-10-24, 09:41
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Napisane przez karolinkal1
No to uspokoiłyście mnie dziewczynki z tą wymianą implantów...
fakt faktem ciekawi mnie jak one będą wyglądać po tych 10-15 latach, wiadomo że skóra się trochę rozciągnie, byle byly w miarę na swoim miejscu ;D
A czy duzo z Was jest jeszcze przed pierwszą ciążą? Albo po ciąży ale planuje więcej dzieci?
Albo czy macie znajomą która zoperowała piersi i w niedlugim czasie zaszła w ciążę?
Ciekawi mnie jak bardzo zmieniają się piersi, wiadomo że to sprawa indywidualna ale kto pyta nie błądzi
Pozdrawiam serdecznie 
|
karolinal1 - ja jestem przed, a mam już 31 lat wiec zakładam, że za jakieś 5 lat będę pewnie w ciąży, odkładałam zrobienie piersi bo właśnie myślałam, ze lepiej po dziecku, ale że nie mam instynktu macierzyńskiego to stwierdziłam, że robię teraz.
Mam dwie koleżanki, które urodziły mając zrobiony biust i jedna poprawiała po ciąży cycuchy bo mocno jej się skóra rozciągnęła, a druga nie musiała. wiec to bardzo indywidualna sprawa, nie ma co wyrokować, że na pewno będziemy po ciąży musiały zmieniać. w sumie ja jakbym musiała to nawet fajnie, bo bym zrobiła potem sobie większe
|
|