Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ja, on i ta (wirtualna) trzecia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-24, 10:02   #4
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Ja, on i ta (wirtualna) trzecia

Cytat:
Napisane przez Asia_Dy Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

sprawy mają się tak.
Od kilku miesięcy jestem w związku i jest niby OK. Może nie jesteśmy parą idealną, ale cóż... Nie zawsze da się taką być.
Wczoraj, kiedy mój TŻ był pod prysznicem chciałam skorzystać z Jego laptopa i nagle, kiedy go otworzyłam, zobaczyłam otwartą wiadomość w poczcie mailowej. Wiadomość sprzed kilku miesięcy od jakiejś dziewczyny. Przeczytałam, bo to było silniejsze ode mnie... To było coś w rodzaju listu miłosnego. Wyznanie uczuć dla mojego TŻ. Nie byliśmy wtedy razem i nie mam pretensji. Ale te słowa; to, co pisała z głowy mi wyjść nie może.
Mój TŻ po powrocie zastał mnie z laptopem w dłoniach i chyba niezbyt ciekawą miną. Zaproponowałam rozmowę na temat tej dziewczyny. Powiedział, że odkąd jest ze mną, nie kontaktuje się z Nią. Ale robi to tylko ze względu na mnie, ponieważ nie chciałby, żebym poczuła się zagrożona. Tamta dziewczyna była dla Niego kimś ważnym; poznali się na necie, gadali godzinami na gg (po 7 - 8 godzin dziennie), przez telefon, pisali maile. Są chwile, kiedy za Nią tęskni, bo mieli zawsze mnóstwo tematów do rozmowy: filmy, książki, polityka, religia... Nigdy nie spotkali się w realu, bo pojawiłam się ja... Zapytałam, co czuł do Niej. Powiedział, że był mocno Nią zauroczony i wyczułam, że chyba mu nie przeszło. Zapytałam, czy gdyby mógł, to chciałby kontynuować z Nią znajomość, odpowiedział, że tak Ale nie zrobi tego, ze względu na mnie.
Nie wiem, co robić. Ta dziewczyna... przecież nie można aż tak zafascynować faceta Bo czym mogła go ująć?
Od wczoraj nie rozmawiam z TŻ, próbuję to sobie poukładać. To dla mnie szok. Bo co z tego, ze sie z Nią nie kontaktuje, skoro wciąż o Niej myśli?

Korzystam z konta koleżanki, nie chciałam nowego zakładać.
Będę wdzięczna za rady.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Może napisać do Niej, żeby trzymał się z daleka od Niego?
gdybyś napisała taką wiadomość do niej to bym trzymała kciuki, żeby on cię kopnął w dupę. dałaś ciała, bo przejrzałaś jego mejla, a powodu do tego nie miałaś i jeszcze chciałabyś jakąś szopkę odwalić? facet jest w porządku - nie kontaktuje się z nią. trudno jest urwać (i nie myśleć) o takich wirtualnych przyjaciołach, z którymi można było pogadać na każdy temat.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując