Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-24, 10:29   #1666
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Świnka pępka, ciekawski George

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
Świnka Pepa to już oglądaliśmy, ale to taka babska bajka
a ciekawski George to muszę zerknąć i pościągać.

Kurcze zadzwoniłam do mojej lekarki i stwierdziła że te kody co podałaś nie przejdą. Ja to nie wiem jak to jest że jeden lekarz wie jak to ogarnąć i życzliwie zgadza się na coś takiego przed porodem kiedy to nie zna stanu po ciąży a inni robią jakieś dzikie problemy
W każdym razie jeszcze raz dziękuję.

Wykończy mnie Filip. Co chwile ryczy bo coś mu się nie podoba. Bo coś chce natychmiast... Bo chce zwrócić na siebie uwagę. Chyba przez to, że był w domu z nami nauczył się że jest centrum w okół którego się skacze na każde skinienie i teraz nie umie zaakceptować że czasami musi poczekać. Od rana mam wielkie afery bo on chce koniecznie pić ( mimo że już mu pampers pęka tyle wypił bo ładuje jedną butlę po drugiej), bo szafa nie suwa się bo coś się zablokowało, bo wszedł do sypialni i zobaczył, że tż z małym siedzi ... no matko

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora