2013-10-24, 09:53
|
|
Gang Iren
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez lidkaa82
Alek do żłobka chodzi od kiedy skończył 1 rok 5 m-cy  Zdecydowaliśmy się go nie zabierać ponieważ bardzo lubi tam chodzic i ma fantastycznie organizowany czas, a w domu pewnie by tylko negocjował oglądanie bajek. Poza tym nie mam tu żadnej pomocy wiec w razie koniecznosci połozenia sie do szpitala czy nawet pójscie na badania krwi to bym nie miała co z nim zrobić.
Mąż wychodzi z domu bardzo rano i z reguły wychodzi z psem, ale jak winda jest zepsuta to wtedy ja ide bo pierwszy raz sie zdarzyło żeby przed 8 nadal nie działała. Zwykle o 7 juz naprawiali jak w nocy się skaszaniła. A tu niespodzianka 
|
A to faktycznie szkoda by go było zabierać skoro fajnie tam czas spędza 
Oj to teraz mimo wszystko może niech mąż wychodzi z psem nawet jak winda nie działa,jednak co to dla młodego faceta zlecieć z psem,tylko na zdrowie mu to wyjdzie,a tobie na końcówce ciąży już ciężko...
Cytat:
Napisane przez sadlaczyca
gosia, mam nadzieję, że z maluchem wszystko ok i tylko się leni 
|
Dzięki,już szaleje W nocy pospał to teraz nadrabia 
[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;43406625]Hej dziewczyny, melduje się z Izby Przyjęć. Zrobili mi KTG, mężowi kazali kupić batony i słodkie picie. Zjadłam Kit Kata (o matko strasznie słodkie) popiłam Mirindą - co za bomba cukrowa! Kazali mi wciskać guzik jak poczuje ruch no i ja poczułam tylko raz. Ogólnie na KTG wyszło że mała się rusza ale jej nie czuje nic a nic, nawet pomimo tego cukru. Czekam teraz na konsultacje z lekarzem bo nie wiem jak mam oceniać ruchy płodu skoro ich w ogóle nie czuje 
[/QUOTE]
Hmmm... najważniejsze,że na ktg wychodzą ruchy. Może chwilowo tak się ułożyła,że tobie ciężko poczuć. A łożysko masz może na przedniej ścianie?
|