Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-24, 10:17   #3485
puchatkowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
a krzesełko...jesteśmy w lesie podoba mi się kapturek, którego dziewczyny tu pokazywaly (Deb), ale to na razie jeszcze tylko "podoba". nie zglebilam tematu

a on jest na isofixie? i tylem do kierunku jazdy?
No właśnie też jesteśmy w lesie. Zadanie na weekend to zamówić krzesełko

Jest przodem do kierunku jazdy niestety. O isofixie nic nie widzę także nie wiem
http://esklep.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product,9...plus-2013.html

Cytat:
a jest blada? i ma ciemniejsza obwodke ust? hehe (ja tego nie zauważam!)
nie stresuj się niepotrzebnie - będzie ok.
Jest blada. I to naprawdę, nie tak jak Twoja
Ale obwódki nie zauważam

Cytat:
oj ja tez. chciałam szybciutko, bo odplywala, a wyszlo nam z tego dluuugie tulenie i problem z zasnieciem biedna później ten paluszek ciagle wkladala pod smoczek jakby chciala ukryc. po pobraniu morfologii pol dnia spala z palcem w gorze - żeby wszyscy widzieli jaka tragedia ja spotkala
No nie mogę jaka agentka z tej Twojej Neli

Cytat:
chyba jutro podam szpinak. w hippowym słoiku po 4 mies.
Właśnie go zamówiłam
Dziś i jutro dynia+ziemniak, a w sobotę szpinak

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Puchatkowa, to wcale tak nie jest , zalezy gdzie przeczytasz, mozna zaczac od kaszek rozszerzanie diety , dla brzuszka nawet lepiej , ja zaczwlam od samej kaszy przez 2 tyg. Dawalam bo maly nie dojadal i po 2 tyg. Wprowadzilam warzywa

Dziewczyny odrbralam wyniki z morfo i zelaza Miska Hb ma 11,9 :/
I podwyzszone cos na e trudna nazwa hee norma do 5 % a ma 9 %
Hmm niby podwyz. Moze swiadczyc o alergii ale tez o innych chorobach, kurcze dziwie sie hb bo moj juz ponad 2 -tyg. Na miesie i niska ma a zelaZo ma 89 ale cxyvto dobrze to nie wiem

Mam problemy natury psych. Z D.
Jutro mam apotkanievz pania psycholog. A bylam na zebraniu i bylo b. Powaznie jest kilkoro chlopcow co sie obnaza przed innymi , dotykaja sie , glupie zabawy, uderzaja sie w miejsca intymne masakra , naszczescie D. Wie ze to co w majtach jest to intymna sprawa i wstydzi sie ehh i jak ktis bedzie pokazywal ma nie patrzec
W sobote ide z nim do kina albo do md
Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
Ehhh dlatego właśnie mówię, że dla mnie to wszystko jest niejasne
Ale w tych wszystkich tabelkach to niby jednak najpierw warzywa, zresztą już tak zaczęłam to może faktycznie niech ta kaszka poczeka

Ja nie mam pojęcia jakie są normy np.hb u dzieci? Dziś jak przyjdą nasze wyniki to mam nadzieję, że będą też obok normy dla dzieci a nie dla dorosłych

Co do sytuacji w szkole nie wiem po prostu co napisać. Myślałam, że problemy z naszymi dziećmi zaczną się gdzieś koło gimnazjum a nie już w pierwszej klasie podstawówki Straszna sytuacja i naprawdę rodzice powinni poważnie pogadać z tymi dziećmi. Skąd im się w ogóle bierze takie zachowanie

Diabli trzymam kciuki za wynik!

_______
My po pobraniu krwi u Lenki. Masakra! Oczywiście pobranie musiało być z żyły bo na wit.D musi tak być. Pani nie mogła żyły znaleźć u Młodej nawet po założeniu tej opaski uciskowej. Tzn. w końcu ją znalazła i za pierwszym razem dobrze się wkuła ale już się bałam, że nic z tego nie będzie. Całe szczęście udało się. Po wkuciu czekaliśmy aż z igły nakapie krwi do 3 próbówek! Okropne. Straszne. Młoda tak bardzo płakała już od momentu założenia opaski uciskowej. Tatuś ją potem wyprzytulał ale jak do fotelika chcieliśmy włożyć to znów szloch. Całe szczęście w domu odzyskała humor i już się do nas uśmiechała

I tu ogromny szacun dla Cloche - bardzo dzielna jesteś mamusiu

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora