Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-24, 10:43   #1195
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
A ja jestem ciekawa czy przed drugim się wyśpię Bo pobudka dziś o północy Oskar jadł mm , potem o 3 marudził przez sen bo smoczek mu wypadł i nie umiał znaleźć, o 4.45 pobudka na mm i 6.45 na dobre .
Nikki a nie myślicie o oduczaniu od smoka?

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Mam już wczorajsze wyniki badań i w zasadzie większość jest w porządku oprócz hemoglobiny (czego się spodziewałam, bo mam zawroty głowy i dwa razy mało nie zemdlałam), która wyniosła 10,4 Także witaj anemio! Pewnie we wtorek na wizycie dostanę tabletki z żelazem, a już dzisiaj lecę po buraki i będę wyciskać sok
I tam ja nic nie dostałam a tez tyle mam. Poprzednia ciaża tak samo.

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Madziula, a kiedy wysyłasz Olafa do żłobka? My dziś kończymy antybiotyk, ale poślę Go pewnie dopiero około środy, albo i później, bo jednak organizm osłabiony po kuracji antybiotykowej szybko może coś złapać.
No widzisz my mamy takie przechlapane zasady że powinnam od poniedziałku bo już dyrektorka sie dziwiła czemu tak długo go nie bedzie... Ale masz racje, my ostatnią dawkę jutro rano bierzemy, napewno osłabiony organizm jeszcze...

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
A tak na mój rozum, to chyba takie dziecko do dwóch tygodni to chyba najlepiej ubrać w body + pajac? Po co kombinować z jakimiś kaftanami, spodenkami etc? Chyba, że o czymś nie wiem

A moje drugie pytanie.. Czy rzeczywiście warto kupować ten najmniejszy rozmiar? Słyszałam, ze starcza na tydzień Zastanawiam się czy jak się dzieciaczka ubierze w 62 to czy się w tym utopi?
Kaftaniki generalnie sa po ty by pępuszek ochraniać póki się goi... Ale mało praktyczne:p Ja w szpitalu najchętniej zakładałam body/kaftanik plus półśpiochy, ale było upalnie już wtedy o dziwo. Pajace na noc, bo w dzień za goraco.

Ja miałam dużo 56 w spadku po bratanku wczesniaku i w sumie Olin też ponosił choć niby 56 się urodził. Tak naprawdę rozmiarówka rozmiarówce nierówna, niektóre 62 mniejsze wypadają od 56

Uciekam bo Olafo dziś nadmiernie aktywny broi na potege

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora