2013-10-24, 16:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez diabli
wizazowe kciukasy sa magiczne...NIE MA RAKA!  można planować rodzeństwo dla Nelusi    hehe. wielkie uffff i kończymy te koszmarna przygodę.
|
Cytat:
Napisane przez xal
No właśnie nie mogę nigdzie znaleźć dyni do ugotowania, a ze słoiczków pojedynczych to ja nie znalazłam nic poza marchewką i jabłkiem, moja mama dzisiaj była na zakupach i też nie widziała innych. Kupiła coś tam z pasternakiem, u mnie tego też nie było. Chyba mnie czeka dłuższa wyprawa do miasta kiedyś po sloiczki i warzywa na targ, chociaż się zastanawiam czy jest sens na targu kupować jak nie znam źródła i babrać się w 150 gram na 2 czy 3 dni.
|
Ja mam brokuł, kalafior i groszek.
Cytat:
Napisane przez xal
Kłopotu niby nie ma z robieniem, chociaż P. zajada dopiero po 5 łyżeczek to troszkę babranina w małe ilości, ale nigdzie nie mogę znaleźć dyni w okolicy, chyba że wielgachna cała w biedronie. W ogóle mam wrażenie, że w mojej okolicy ludzie kupują tylko kalafior, pomidory, cebula, ziemniaki, papryka ... marchewki, buraczków to na straganie nigdy nie widziałam, cukinia to już chyba też wyższa półka czy jak? No i cała wyprawa by musiała być samochodem i kombinowanie z parkowaniem ...
Jak zacznie więcej jadać to pojadę. Sobie to kupię w markecie ale jakoś dziecku mi to nie pasuje.
|
Jak zacznie Ci więcej jeść to nic już nie będzie do kupienia ciekawego. Kup małą dynię, jakieś cukinie i możesz pomrozić w kawałkach. Później bierzesz 3 dynie, 5 cukini, ziemniak, marchew i jest zupka. Następnie 6 dyni, 3 cukinie, ziemniak, brokuł i kolejna zupka
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Ciekawe czy Kate karmi piersią 
|
Też się zastanawiałam :d
Cytat:
Napisane przez vujka
A i mialam się pochwalić, ze dostałam zamowienie na zaproszenia i kartki ślubne i na kartki i ozdoby świąteczne. Nie mam pojęcia jak się przy małym z tym ogarnę, ale ciesze się bardzo, bo ostatnio licho było z zamówieniami  Muszę znaleść jakies fotki to się wam pochwalę
Wczoraj byłam też u siebie w przedszkolu i moje brzdące kochane ciągle pytały kiedy do nich wracam  strasznie fajne uczucie jak takie male istotki rzucają się na szyję i widać, ze tęsknią.
|
Piękne kartki robisz!! 
A dzieciaczki kochaaane
|