Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-24, 17:13   #125
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Rad ci już nie będę pisać bo się dziewczyny już wypowiedziały ale serdecznie współczuję bo sama przez to przechodziłam w poprzedniej ciąży. Masakra

No moje dwie kreski ....
Od tygodnia spóźniał mi się okres aczkolwiek ciąży się nie spodziewałam bo już wcześniej takie obsuwy czasem bywały a i bardzo bolał mnie brzuch jak na @. Dzień wcześniej niczego nie świadoma najpierw biegałam sobie z koleżanką a wieczorem wypiłam sobie z małżem piwko.
coś mi jednak nie dawało spokoju i na drugi dzień w drodze do pracy wstąpiłam do apteki po test.
Jak tylko weszłam do pracy pobiegłam do łazienki i zrobiłam test. Czekałam pięć minut, ręce trzęsły mi się jak galareta. Kiedy moim oczom ukazały się dwie kreseczki poczułam się bardzo happy.
Z niedowierzania zadzwoniłam do koleżanki aby kupiła mi drugi i ten też wyszedł pozytywnie.
Zadzwoniłam do męża i zacieszaliśmy razem

Matal my z moim też zaczęliśmy chodzić 25,11 a rok później 24,11 ślub

O tak. Jakiś drink mi się marzy że spritem i limonka

Zdrówka dla Majki

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Koleżanka wzięła mi dziecko na spacer na godzinkę

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

za opis
Zdrówka dla synka

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

No dobra. Zjadłam zapiekany ser. Jak mały będzie w nocy huczał to sama sobie w głowę huknę
masakra straszna, chyba umieram, 38.4 i wcia rosnie

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora