2007-05-13, 10:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Dzień dobry wszystkim 
Cytat:
Napisane przez misiaczekdid
Italiaanko skoro nie ma Cię kto "męczyć" to pozwolisz, że ja to będę robiła 
Mam pytanie odnośnie treningów
Co zrobić, żeby biegało mi się dobrze? Strasznie się zniechęciłam... Dawno nie biegałam i nie ćwiczyłam aktywnie i teraz bardzo szybko się męczę i "brakuje mi powietrza", a serduszko wali jak młot. Objawy są jasne - kondycja zerowa  Znasz jakieś ćwiczonka, żeby zwiększyć objętość płuc?
I jeszcze jedno pytanie. Wymieniałyście tutaj jakieś domowe maseczki... Czy mogłybyście podać "przepisy" i napisać co one robią?
|
Niestety ja nie znam odpowiedzi na każde pytanie 
Sama nie biegam, dlatego ciężko będzie mi coś poradzić...
HIIT z pewnością poprawia szybciej kondycję niż takie zwykłe bieganie - tyle wiem 
Co do maseczek - jeśli masz problemy z cerą, wyskakujące niespodzianki, trądzik:
- cynamonowa - mieszasz cynamon z wodą (odrobinkę) i na buzię - piecze jak &*%*% za pierwszym razem nie wytrzymałam minuty, a trzeba ok. 15-20.
- drożdżowa - drożdże łączysz z odrobiną mleka (ciepłe) i na buźkę.
Obie powinny mieć konsystencję takiego 'kremu'. Stosowałam je regularnie i bardzo pomogły... zmywanie jest upierdliwe robi siętaka nieprzyjemna maska.
Cytat:
Napisane przez Shiryuna
Ok wracam do was ze zdrową dietką, moge???
|
Witam ponowanie
Cytat:
Napisane przez sieweczka
Dzień Dobry Dziewczynki
Jeszcze raz bardzo wszytskim Wam dziękuję za gratulacje 
Mam taką ogromną prośbę do Italianki i do Was wszytkich dziewczynki...
Śledzę watek co dzień, czytam jadłospisy... itd...
Chcialabym jeśli to nie problem abyscie mogły podpowiedzieć mi co jeść powinnam na śniadanie itd. pamiętając o mojej Nadwrażliwości Jelit...
Ostatnio zauważyłam, że już otręby mi nie pomagają, wręcz szkodzą
Bolą mnie jelita jak je jem
Pomoże ktoś  ?
|
Sieweczko, niestety, ale także nie znam odpowiedzi, ale znalazłam takie coś. Może Ci się przyda.
- http://www.resmedica.pl/zdart10981.html
- http://www.narutowicz.krakow.pl/diet...wrazliwego.doc
|
|
|