Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-24, 19:56   #162
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
tak sie smieje, ze tak to jest jak po alkoholu sie idzie do lozka
wypilismy szmpana, malo, po piwie, malo, poprawilismy winem
no i byl taki sex jak Tobie, Bajka sie marzy
no ja nie wiem, bom spaczona

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Ja dowiedziałam sie o ciązy bedac na kontrakcie w Niemczech.Pamietam ze testy zaczełam robic 10 dni przed okresem.Chyba z 10 zrobiłam.Tydzien przed miesiaczka na tescie znalazłam cien cienia kreski po czym skonsultowałam sie ze staraczkami ktore tez tam cos widziały Objawow zadnych nie miałam.Dopiero w dzien okresu poczułam dziwny bol w krzyzu(nigdy czegos takiego nie przezyłam)i wtedy sobie pomyslałam ze cos jest na rzeczyNatepnego dnia rano zrobiłam test i kreseczka byla juz bardziej widocznaOd tamtego momentu dolegliwosci ciazowe przyszły jak z bicza strzeliłPamietam to wszytko jakby to było wczoraj..

Mój pierwszy post na staraczkach:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2544
pamietam nawet ci chyba cos odpisywalam

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
info od misi "o 6.40 odeszły mi wody, o 8.50 wjechaliśmy na porodówkę. Babka powiedziala, że jeszcze chwila, bo zapis, 9.06 miałam pierwszy party. 9.20 Kornelek sie urodził. Nacieli mnie ale trochę tylko. Malutki spokojny i podobny do tatusia, oprocz noska i wlosy ma jasne po mnie. Jutro idziemy do domku. Buziaki dla ciotek. a jak angelika?"

napisalam misi, ze juz wszytkie mamy babelki i jestesmy na odchowalni

zaraz foto w K. jak ogarne
WOW! nie no misia tymi bolesciami to sobie juz chyba konkret rozwarcie wypracowalas dlatego tak szybciutko poszlo super!

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nie no,ja też mam takie podejście i nie biorę małej do sklepów, jedynie na spacerki z nią chodzę. Ale jak ktoś nie może liczyć na pomoc to pójdzie z dzieckiem, bo innego wyboru nie ma
o, np ja i z Blanka musialam wszedzie z nia chodzic i z Amelka tez tak jest.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora