Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-25, 09:06   #3669
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość

spieszę donieść, że zostawiłam kluska testowo z teściową dziś i zjadł moje mleko z butli nie był zbyt chętny ale nie ryczał więc jutro opera, a w sobotę kolacja

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a po co właściwie 7 chrzestnych ktoś coś wie? po jednym do każdego imienia czy jak? czemu u nich można więcej?
jak się ma w rodzinie królową która jest zwierzchnikiem kościoła to można wszystko

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
hehehe, no wiesz, mnie już sama nazwa tych dziwnych ciastek zniechęciła, bo nie wiedziałam o co chodzi ale fajną wersję zaproponowałaś
to takie pełnoziarniste herbatniki, na pewno są w biedronce, ale ja dałam zwykłe

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
uciekam poprzytulać się do Tż i spać

no i żeby tradycji stało się za dość- życzę Wszystkim i sobie przespanej nocki
pospaliśmy do 8.30 twoje życzenia mają moc

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Policzylam...i nasza Nela w dzien chrztu miala dokladnie 3 miesiace i 1 dzien urodzila sie 3maja a chrzcilismy 4sierpnia
mała księżniczka

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
laski chyba już nie będę za dużo tutaj pisać.... tż strasznie narzeka... że nie mam dla niego w ogóle czasu, tylko dla Wojtusia i dla "pierdzielonego wizażu"
i jak się nasz związek rozpadnie to będzie moja wina
to pisz mniej, ale wpadaj do nas

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Hump, a gdzie dostane paste waniliowa?
nie wiem, olałam ten składnik w przepisie i nie dodawałam. chciałam zamiast tego dać cukier wanilinowy ale też się skończył a nie chciało mi się iść do sklepu

Cytat:
pycha, takie inne tiramisu.
o coś takiego, tylko bardzo czekoladowe

Cytat:

hehe, tez sprawdzałam co to za ciastka. a jeszcze bardziej zniechecila mnie waniliowa pasta (dobra musi być )
e tam, ja po prostu ewentualnie olewam składniki których nie mam
humpback jest offline Zgłoś do moderatora