2013-10-25, 09:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
|

Cytat:
Napisane przez maarchewka
a po co właściwie 7 chrzestnych ktoś coś wie? po jednym do każdego imienia czy jak? czemu u nich można więcej?
|
jak się ma w rodzinie królową która jest zwierzchnikiem kościoła to można wszystko
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
hehehe, no wiesz, mnie już sama nazwa tych dziwnych ciastek zniechęciła, bo nie wiedziałam o co chodzi  ale fajną wersję zaproponowałaś 
|
to takie pełnoziarniste herbatniki, na pewno są w biedronce, ale ja dałam zwykłe
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
uciekam poprzytulać się do Tż i spać
no i żeby tradycji stało się za dość- życzę Wszystkim i sobie przespanej nocki 
|
pospaliśmy do 8.30 twoje życzenia mają moc 
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
Policzylam...i nasza Nela w dzien chrztu miala dokladnie 3 miesiace i 1 dzien  urodzila sie 3maja a chrzcilismy 4sierpnia 
|
mała księżniczka
Cytat:
Napisane przez Veronic
laski chyba już nie będę za dużo tutaj pisać.... tż strasznie narzeka... że nie mam dla niego w ogóle czasu, tylko dla Wojtusia i dla "pierdzielonego wizażu"
i jak się nasz związek rozpadnie to będzie moja wina   
|
to pisz mniej, ale wpadaj do nas 
Cytat:
Napisane przez diabli
Hump, a gdzie dostane paste waniliowa?
|
nie wiem, olałam ten składnik w przepisie i nie dodawałam. chciałam zamiast tego dać cukier wanilinowy ale też się skończył a nie chciało mi się iść do sklepu
Cytat:
Napisane przez diabli
pycha, takie inne tiramisu.
|
o coś takiego, tylko bardzo czekoladowe
Cytat:
Napisane przez diabli
hehe, tez sprawdzałam co to za ciastka. a jeszcze bardziej zniechecila mnie waniliowa pasta (dobra musi być  )
|
e tam, ja po prostu ewentualnie olewam składniki których nie mam
|
|
|