2013-10-25, 09:29
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez xal
1. Kiedy dziecko zaczyna sypiać w piżamce? Chodzi mi o taką rzecz, że teraz cały czas pajac czy spiochy no i ma coś na stópkach, a kiedy i jak przestawić na piżamkę bez stópek?
2. Ile wasze dzieci chodzą w jednych ciuszkach? Wiadomo bodziaka to sobie pociamka, coś się zwróci, ale spodenki? Tak mnie to zaczęło zastanawiać, bo przecież my nie chodzimy w jednych jeansach tylko 1 dzień ale parę ...
|
piżamki widziałam już na rozmiar 80, ale ja 80 kupiłam jeszcze pajacyki na noc, bo Przemek nad ranem strasznie wierzga więc ściągałby sobie skarpetki i podwijałby koszulkę więc gołe plecki by były a mamy zimno w jego pokoju. może na wiosnę/lato dostanie piżamkę jak będzie ciepło 
body zmieniam codziennie, koszulkę z góry jak bardzo zapluje/zaciamka to też, półśpioszki domowe średnio co drugi dzień, spodenki "wyjściowe" - co 4-5 spacerów nie liczę jak zaczynają mieć plamki albo dziwnie pachnieć (przesiąkają zapachem pampka) to wędrują do prania. bluzy polarowe na tej samej zasadzie - póki co czyste/pachną to nosi
|