Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Widzę,ze rozgorzala dyskusja-jasne fotoklub miał być do tego, ale mają dostęp osoby, które byly tylko chwilę, albo od porodu nic nie napisały- nie wiem czy podczytuja nie sprawdzam ( w każdym razie wątek fb został przeczytany nawet przez nie, więc....)- kogo mam na mysli- ot np.
alis- ostatni post w kwietniu....
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
 haha w liceum, chyba maturalna klasa bo na studniówkę miałam brązowe włosy i czerwonego irokeza  a ten zielony to miał być niebieski ale złapało na zielono buu
dobra nie kumam
 dalej nie kumam to co było np. pies i kot i co przy psie wymieniła Mianownik kto co pies bla bla , a kota juz nie odmieniła dobrze czy zabrakło wypisania mianownik kto co blabla? 
chyba jak w pierwszym wymienila to zna wiec po co w drugim to powtarzac?

|
jeden przykład: oka ucha
drugi: Amerykanin, mieszczanin
drugi zrobiła dobrze pierwszy tylko pytania były dobrze
za każdy zestaw pytań do przypadku 0,5
za każdy dobrze odmieniony wyraz 0,5
Cytat:
Napisane przez pani22ka
|

kosmetyki takie na a....
Cytat:
Napisane przez nestelle

co do jedzenia - hrabia (jestem ciekawa jak moj zareaguje )
co do nauczycielki to slow nie mam .... mam nadzieje ze Oliwka choc wychowawce ma ok .
ehhh ja tez tesknie ...ostatnio widzialam Leonikowa , a pragne aby wrocila Ptaszysko !!!!!
Trolli tez brak i OC .
no i tak w ogole to czesc 
|
tak wychowawca super
nad Ptakiem pracuję....cały czas
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
uwielbiałam facetów w irokezach  ( zresztą dalej lubie )
i stwierdziłam, że też chce  mina klasy jak weszłam spóźniona na lekcje nagle z irokezem na włosach, pofarbowana - bezcenna

|
łoooo chyba by mi kopara też opadła
Cytat:
Napisane przez kasia86bgo
hehe - ja miałąm 2 lata przekichane z facetem od angielskiego - eh to byy czasy Liceum - czasami trzeba powspominać :P
|
ja z fizyki
Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891
No to się odezwe, widze temat osób które czytają a nie piszą... ja mam wizaż cały dzień otwarty na kompie lub na telefonie, w klubie jestem bo czytam wasze rady, na FB jestem bo czytam czat. Od czasu do czasu coś napisze jak znam temat lub prosze o rade. Dlaczego nie pisze? Nie bede owijała w bawełne, nie chodzi o brak czasu, no może nie raz nie moge wejść i czytać ale nie umiem wdrożyć się w wasze gadki, j akoś nie umiem pisać o bzdurach nie wiem... może nie chce się wam narzucać?... na telefonie nie moge cytować przez co tylko przelatuje wam przez forum.
no i mając wcześniaka, mając z nim trudny start nie moge, nie umiem dyskutować z wami o waszych dzieciach, w pewnym stopniu sie różnimy, pewne rzeczy jeszcze nie są mi znane a wy macie już je za sobą. Nie moge porównywać swojego synka do waszych dzieci ... to troche przeszkadza. Chociaz nie raz chciałam wam coś opowiedziec, opisać, pochwalić się ale cykam się jakoś. Po tej akcji ostatnio nie wiem jakiej reakcji sie spodziewać, moze ktos sie dowali.. "przyszla i zawraca dup..e, czeka na odpowiedz". Dla mnie wizaz i wy to kopalnia wiedzy i bede was czytać, nie raz mowilam takich rzeczy jak tu czytam lekarz mi nie powie...
To tak od siebie. 
|
pierwsze pogrubione- już nie komentuję
drugie pogrubione dowodzi tego,ze jeśli mówisz o ostatniej sytuacji- to przepraszam ale niewiele z niej zrozumiałaś
Cytat:
Napisane przez Moderna
O tak ! To ja zostane nadwornym kaplanem
Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
|
Mogłabyś wizażowym
Cytat:
Napisane przez BYou
Jeszcze dopiszę, nie lubię blogowych wpisów, z cyklu mój pamiętniczku, albo mam pytanie i oczekuję odpowiedzi  doprecyzuję:j eśli chodzi o Osoby, które bardzo rzadko się udzielają.
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------
Moderna, masz jakiś seksi habit? 
|
kiedys mogłam wejśc na Jej bloga, teraz nie...Miała tam fotę w takiej rózowej spódnicy- BYou czy Ty wiesz jakie Moderna ma nogi jaki habit dla niej.....
|