Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odpieluszkowe zapalenie mózgu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-25, 18:34   #517
Bananalama
jestę wieszczę

Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu

Moja siostra ma ozm i to od pierwszego dziecka aż do dzisiaj, już 14 lat . Ona jest najważniejsza, bo ma dzieci, a ja jestem pasożytem i co sobie myślę, że jej dzieciątka będą mi na emeryturę robić?
Domaga się pomocy w kwestii budowy domu i żądała zamiany mieszkania (swoją kawalerkę na nasze trzypokojowe) bo czemu jej dzieci mają mieć gorzej ode mnie, skoro to dzieci i należy im się wszystko .
Dzieci mają prawo naszym wczasowiczom w wakacje wrzeszczeć i biegać pod samiuśkimi oknami o 7 rano, bo to dzieci i muszą się bawić. Jeżeli ktoś zwróci im uwagę, to należy wziąć synusia do auta i pokazywać mu jak działa klakson, na wypadek, gdyby ktoś jeszcze ośmielił się spać.
Jeżeli synuś 2,5 letni domaga się cycka, należy NIEZWŁOCZNIE wyjąć cyca, bo syneczek chce. Ma zresztą prawo wtedy podnieść jej bluzkę i się dossać .
Dzieci mają prawo czasami kopnąć psa, babcię czy mnie, bo to tylko dzieci.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując