Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-25, 21:17   #3777
Tasia34
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
a co myślicie o takich?
Intymnik - kto z kim?
Wygryznik - kto kogo i dlaczego?
Lapownik - kto komu ile?
Przy*******nik - komu? w co?
Przy*******nik materialny - komu? w co? za ile?
Powodnik - dlaczego ja?
Dziwnik - ke?
Rzadownik - kwa? kwa?
Zlodziejnik - komu? gdzie? ile?
Politycznik - koalicja? z kim? dlaczego? po co?
Powybornik - co ja !## zrobilem?

Cytat:
Napisane przez oldzinx Pokaż wiadomość
A powiem wam nawiązując do tego że same kobitki na forum:
Teściowa pracuje w zakładzie opiekuńczym i tam same babki są (często też mają spory i opowiada co kto która itd.) a Teściu podsumował " Same baby w robocie to zawsze problemy bo chłopa im brakuje "
Dobranoc
Sfiksowałyście, boście chłopa dawno nie miały!!!

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość
My się jeszcze wozimy w gondoli ale ostatnio strasznie już w niej jęczy i robi mostki, jeszcze nie rozgryzłam o co mu chodzi Pewnie też na dniach wyciągnę spacerówkę i zobaczę reakcje

No więc wróciłam od tego lekarza ..... jak zobaczył moje wyniki okazało się, że sprawa nie jest aż tak bardzo poważna jak myślał. Zabieg we wtorek i laparoskopowo W środę ponoć wychodzę do domu I będę mogła dalej karmić Także chwilowo kamień z serca. Zacznę trząść na nowo portkami w poniedziałek i wtorek
Na pewno pozytywna reakcja będzie
Czyli UFFF - laparoskopia raz-dwa, rzeczywiście następnego dnia się wychodzi Oby bez powikłań!

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
z blogowymi wpisami chodzi o to, że ktoś wpada, pisze co słychać i do widzenia.. i wcześniej niż na następne święta go nie uświadczysz
a Ty nam ładnie opowiadasz codziennie no i dyskutujesz, cytujesz etc
ogólnie rzecz ujmując- jest kontakt

moja Ewa ma teraz fazę na brzuszku i zawsze jak na nią spoglądam to gdzieś tam mi się Krzysiu przypomina na brzuchu w gondoli i te jego oczyska piękne wyłupki
Bo ja gaduła jestem
A wyłupki Na razie koniec z jeżdżeniem na brzuszku

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
"Tak czy siak, największym powodem do żartów wśród ginekologów jest typ golenia damskich stref intymnych. Ponoć to jest tak, że albo się goli albo nie goli, chociaż prawda potrafi być zgoła inna. W końcu są gusta i guściki. Była ponoć dziewczyna, która po ściągnięciu majtek i rozłożeniu się na kozetce pokazała, że zamiast owłosienia łonowego może zaprezentować starannie pielęgnowane owłosienie w kształcie wąsów i okularów. Albo inna, która miała równie zadbaną drabinkę. Lub jeszcze inna z tatuażem „nie dotykaj trawy”. Był też przypadek kobiety, która miała dokładnie połową owłosienia. Lekarz nie mógł się powstrzymać i zapytał, skąd taki pomysł? Kobieta odparła, że zapomniała dokończyć i pokryła się jednym wielkim rumieńcem."
zapomniała...

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
dziś złapałam się na tym, że wołałam tż z kuchni żeby zobaczył kupę
(ale była po zupie z burakami więc wiecie...taka niezwykła)
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora