2013-10-26, 09:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa
Bylam na prxymiarce sukni i wrzuce zdjecia do klubu moze jutro 
|
Czekamy na zdjęcia i relację!
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna
Jeszcze w temacie wyboru sukni, kiedy wróciłam po nią do salonu i mierzyłam 2 raz :P przymiarki obok skończyła dziewczyna i jak zobaczyła moją sukienkę a w zasadzie jej tył to również chciała ją zobaczyć . Niestety był to jedyny możliwy egzemplarz :P więc gdybym ją ściągnęła mogłabym jej więcej nie założyć i tak moja decyzja została przyspieszona :P
|
Ja miałam podobnie, choć nie aż tak - panie mnie nastraszyły, że nieraz było tak, że klientki się po swoją suknię spóźniały o dosłownie godzinę, bo zwlekały z decyzją, a wtedy płacz... Wolałam tego uniknąć. Jak mierzyłam swoją suknię to weszła rodzina jakaś z PMką na czele i tak się na mnie patrzyli, że też się bałam, czy ta dziewczyna mi tej sukni nie sprzątnie... dlatego decyzja zapadła w zasadzie w ciągu 2h
Cytat:
Napisane przez missmalezji
dziewczyny bylismy u kamerzysty,podpisalismy umowe  siedzielismy 1,5h, pooogladalismy,pogadalism y i polecili nam wodzireja z ktorym spotkamy sie w czw.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Gratuluję! 
Cytat:
Napisane przez misia880
mam do Was pytanie, ostatnio zaczelimy sie zastanawiac nad dekoracja świetlną naszej sali weselnej. Wrzucam fotki jak to mniej wiecej wyglada. Co o tym myslicie ?? wklejam tez foty sali.. jest zwykla dlatego nad sie sie zastanawiamy
|
Mnie się takie dekoracje świetlne podobają, ale jak nie są przesadzone. Np. ta na niebiesko jest wg mnie bardzo kiepska, ale subtelny róż już lepiej. A Wy to możecie jakby wykupić jako usługę od sali, czy jakaś totalnie zewnętrzna firma Wam to załatwia?
|
|
|