Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-26, 09:12   #3725
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Bylam na prxymiarce sukni i wrzuce zdjecia do klubu moze jutro
Czekamy na zdjęcia i relację!

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Jeszcze w temacie wyboru sukni, kiedy wróciłam po nią do salonu i mierzyłam 2 raz :P przymiarki obok skończyła dziewczyna i jak zobaczyła moją sukienkę a w zasadzie jej tył to również chciała ją zobaczyć . Niestety był to jedyny możliwy egzemplarz :P więc gdybym ją ściągnęła mogłabym jej więcej nie założyć i tak moja decyzja została przyspieszona :P
Ja miałam podobnie, choć nie aż tak - panie mnie nastraszyły, że nieraz było tak, że klientki się po swoją suknię spóźniały o dosłownie godzinę, bo zwlekały z decyzją, a wtedy płacz... Wolałam tego uniknąć. Jak mierzyłam swoją suknię to weszła rodzina jakaś z PMką na czele i tak się na mnie patrzyli, że też się bałam, czy ta dziewczyna mi tej sukni nie sprzątnie... dlatego decyzja zapadła w zasadzie w ciągu 2h

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziewczyny bylismy u kamerzysty,podpisalismy umowe siedzielismy 1,5h, pooogladalismy,pogadalism y i polecili nam wodzireja z ktorym spotkamy sie w czw.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
mam do Was pytanie, ostatnio zaczelimy sie zastanawiac nad dekoracja świetlną naszej sali weselnej. Wrzucam fotki jak to mniej wiecej wyglada. Co o tym myslicie ?? wklejam tez foty sali.. jest zwykla dlatego nad sie sie zastanawiamy
Mnie się takie dekoracje świetlne podobają, ale jak nie są przesadzone. Np. ta na niebiesko jest wg mnie bardzo kiepska, ale subtelny róż już lepiej. A Wy to możecie jakby wykupić jako usługę od sali, czy jakaś totalnie zewnętrzna firma Wam to załatwia?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora