Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-27, 17:26   #194
StupidAlice
Czekoladoholik

Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
POYEBAŁO WAS?! Co Wy ze mną robicie? Ja wchodze na wizaż, żyje w strachu a tu jakieś tysiąc stron do nadrabiania z Wami a ile mnie nie było? Tylko sobota i niedziela! !!! Was zostawić to

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Ja weekend spędziłam na koncertach, popijając wino za 5 zł. Dzisiaj czytałam lekturę, zaraz idę się pouczyć i jutro coś zacznę ćwiczyć bo tak być dłużej nie może Kolano mnie napieprza bo się wystałam wczoraj
Tanie wino to temat na wczoraj

Mówiłam z nami trzeba na bieżąco

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Melduje 14 km spaceru z Młodym. Będziemy to częściej powtarzać. Jutro w planach boisko i piłka można;D
Wow to ładnie pospacerowaliście

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Siemkaa
Właśnie wróciłam ze spacerku z siostrą i psem. Strzeliliśmy 5km Mój yorkie prawie ducha wyzionął :P Padł jak ściera po przyjściu do domu

Traxx piwko tak wcześnie w tytule następnego wątku będzie trzeba będzie dodać, że "tu się pije"

Domeldowuje 20 min stacjonarnego.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora