Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-27, 18:20   #1990
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Z inspiracji zainteresowała mnie lasagne Próbowałyście dobra jest? Czy są może mniejsze opakowanie tej lasagne, bo 1 kg to nie zjem?
Cytat:
Napisane przez niko325 Pokaż wiadomość
jest dobra, jedno z lepszych gotowych dań jakie można kupić, ta z zamrażarki jest o wiele gorsza
Cytat:
Napisane przez smakolyki bereniki Pokaż wiadomość
Ja też ją lubię, jak na danie gotowe tego typu jest w porządku, szybka w przygotowaniu, choć ten kilogram w dwie osoby zjadamy przez dwa dni
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek160 Pokaż wiadomość
My z TŻ bardzo ją lubimy i na naszą 2 starcza w sam raz żeby się porządnie najeść , jeśli mamy ochote na lasagne to bierzemy właśnie tę, bo za tą cenę opłaca się bardziej kupić niż robić samemu w domu . W lodówce rzeczywiście jest tylko 1 kg opakowanie.

Ta z zamrażarki ma chyba 400g, ale jest obrzydliwa
Ja również polecam tą lazanię Jadłam ją wiele razy i nigdy nie zwróciłam uwagi na gramaturę - ma aż kg? Myślałam, ze pół kilo Bo połówkę to ja za jednym zamachem

Byłam po herbatki Green Hills i po owocowych nie było ani śladu Z tej drugiej serii zostało tylko kilka Darjeeling i jedna cejlońska, której nie chciałam
Czajników już niet

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora